NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Ponedeljak 8.10.2018

Dnevni horoskop – Ponedeljak 8.10.2018

Ovan

Ne verujete u nečiju priču, ali istovremeno nemate ni veliki uticaj na svoju okolinu. Probleme vam zadaje jedna mlađa osoba, koja bez vašeg znanja ili odobravanja čini “pogresne stvari”. Pokušavate da ostvarite dobru komunikaciju. Partner ume iznenada da vas izazove na burnu reakciju. Skloni ste velikoj nervozi.

Bik

Umor, loša koncentracija ili rasejanost, predstavljaju dovoljan povod da se ne uplićete u različite komplikacije. Neko od saradnika može da završi i vaš deo obaveza. Prihvatite alterativna rešenja. Bolje je da svoju pažnju posvetite porodičnom životu ili nekoj mirnijoj temi u kojoj preovlađuju poznata pravila.

Blizanci

U susretu sa saradnicima obratite pažnju na različite detalje i nečije ponašanje, stvari koje imaju suštinsko značenje ostaju skrivene između redova. Proverite zvučne parole i nečiju ulogu u poslovnoj saradnji. Kod vas provejava emotivna nota, a kod partnera smisao za lepim ili korisnim stvarima. Budite popustljivi.

Rak

Vaše ponašanje može da se tumači kao profesionalna nesnalažljivost, stoga morate da promenite svoj stav i nastup pred saradnicima. Sve ima svoju dobru i lošu stranu, na vama je da sačuvate poslovne interese. Delujete suviše zabrinuto u susretu sa voljenom osobom. Zajedničke događaje tumačite subjektivno.

Lav

Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovne ciljeve ili zapaženi uspeh, preuzmite inicijativu na različitim stranama. Imate dovoljno energije da se izborite za uspešnu poziciju među saradnicima. Ponekad delujete suviše hvalisavo i neumereno. Učinite sve što je potrebno da vas neko bitan primeti.

Devica

Neko vas nepotrebno opterećuje dodatnim obavezama, ali vi prećutno pristajete na takav saradnički odnos i imate svoju viziju. Jasno vam je da postoje različite faze poslovnih mogućnosti, strpljivo sačekajte na svoju priliku. Nedostaje vam nečije prisustvo ili emotivna pažnja. Pronađite način da se skoncentrišete.

Vaga

Bolje je da ne istražujete nepoznatu oblast ili poslovna pitanja koja spadaju u “zonu visokog rizika”. Nema razloga da činite stvari koje predstavljaju potencijalnu opasnost za vaš poslovni ili društveni ugled. Skloni ste čestim promenama svog emotivnog raspoloženja. Ali, ne možete dobiti sve što priželjkujete.

Škorpija

Trenutni gubitak ne treba prihvatiti kao lični poraz, već kao logičan sled događaja ili dobar povod da promenite svoju poslovnu taktiku. Nema razloga za zabrinutost i paniku, sačekajte na bolju poslovnu priliku. Vašu pažnju zaokupljaju neobične situacije, nečija pojava ili komplimenti. Dobro raspoloženje.

Strelac

Suočavate se sa različitim komplikacijama, ali nemojte dozvoliti da neko drugi odlučuje o vašim poslovno-finansijskim interesima. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima. Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da vas ponese zanos.

Jarac

Ponekad nije lako prepoznati “tim koji pobeđuje” i potencijalni gubitak. Pažljivije analizirajte odgovore koje dobijate od bliskih saradnika, svako ima svoju teoriju i vešto brani svoje poslovne interese. Delujete napeto, počinje da vam smeta nečije prisustvo ili arogantno ponašanje. Ne želite da umanjite kriterijume.

Vodolija

U susretu sa saradnicima ne dopadaju vam se nečiji postupci ili ponašanje. Na osnovu prvog utiska, shvatićete kome treba da verujete u poslovnim pregovorima. Oslonite se na svoju intuiciju i mentalne sposobnosti. Potrebno vam je nečije emotivno razumevanje, ali partner ne želi da vam udvolji u svemu.

Ribe

Obistinjuju se vaše poslovne prognoze, tako da osećate veliko samopouzdanje i odlučnost u susretu sa saradnicima. Nemojte dozvoliti da neko menja smisao vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, koja vas voli.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.