NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Ponedeljak 5.2.2018

Dnevni horoskop – Ponedeljak 5.2.2018

Ovan

Ponekad postoje određeni “detalji” koji mogu mnogo da znače ili da zasene neke druge “krupnije” događaje koji su deo trenutnih dešavanja. Usmerite svoju pažnju, misli i osećanja u pravcu koji će vam doneti više radosti i zadovoljstva. Partner će vas pravilno razumeti, ako budete dovoljno srdačni.

Bik

Ne možete sve objašnjavati više puta i pomalo vas iritira činjenica da postoje određene okolnosti koje vas usporavaju u poslu kojim se bavite. Na sreću, ipak postoje i neki rezultati na koje možete biti vrlo ponosni. Ako neko ne razume najbolje vaše namere to ne znači da vam neće dati svoju podršku.

Blizanci

Možda vam se na dopada redosled događaja koji diktiraju vaši saradnici, ali za sada je bolje da sledite glas većine nego da se izdvajate sa svojim idejama. Ima vremena kada ćete ostvariti i ono što trenutno propuštate. U odnosu sa partnerom očekujete da sve bude onako kao što ste zamislili, a to je dosta teško.

Rak

Ponekad treba prihvatiti delimično rešenje kako biste dalje nastavili sa drugim poslovima. Preterano zadržavanje na određenim problemima može da vas uspori ili dekocentriše u ostalim aktivnostima. čini vam se da u odnosu sa partnerom imate bolje ideje, ali još uvek nemate i dobar način da ih ostvarite.

Lav

Ponekad je teško ispuniti sva očekivanja koja imaju vaši saradnici i negde kroz njihove reakcije prapoznajete i nečije nezadovoljstvo, ali to neće bitno uticati na izvršavanje obaveza koje ste sebi zacrtali. Ne dopada vam se kada dodatno objašnjavate svoje postupke pred voljenom osobom, a bićete prinuđeni.

Devica

Pomalo vas iritira situacija kada svi oko vas imaju dobro rešenje ili savet za vaše probleme, ali vam niko ne nudi i svoju praktičnu pomoć. Kako god da tumačite nove događaje na kraju ćete sami morati da odradite veći deo posla. Uz emotivna previranja kroz koja trenutno prolazite teško je doneti dobru odluku.

Vaga

Možda se ne razumete najbolje sa svojim saradnicima što stvara uslov za pogrešne pretpostavke sa obe strane. Nemojte odbaciti nečiji savet, posebno kada vam se pruža mogućnost da naučite nešto novo ili korisno. U odnosu sa partnerom ne možete lako dobiti ono što želite, ali i to ima neku svoju draž.

Škorpija

Dobro je da napravite poslovni plan pre nego što započnete sa aktivnostima, jer moguća su česta prekidanja. Zbog dinamike događaja imaćete oscilacije u poslu, ali uspećete i da završite veći deo obaveza. Ono što sada ne razumete najbolje, možda ćete shvatiti uskoro i zato dajte sebi i partneru šansu.

Strelac

Većinu poslova obavljate na brzi ili uspešniji način u ličnoj režiji, nego kada se u vaše aktivnosti upliću osobe sa strane. Ipak, nema razloga da se previše udaljavate od svojih saradnika. Neko može biti od dragocene pomoći. I sami možete da predvidite reakciju partnera, pa nemojte igrati na kartu provokacije.

Jarac

Umete da odreagujete sjajno ili vrlo pribrano onda kada vaša okolina zataji. Važno je da ostanete koncentrisani na suštinu problema i da preuzmete izvesnu inicijativu. Sve se lakše rešava uz odgovarajuću podršku. Emotivne nesuglasice koje vas trenutno prate u odnosu sa partnerom će jako brzo proći.

Vodolija

Određeni ustupak bi vam u velikoj meri pomogao da završite sve planirane obaveze. Važno je da se pravilno organizujete i da se oslonite na podršku nekih saranika. Ako vas neko iznenadio svojom emotivnom reakcijom to možete tumačiti na različite načine, ali odgovor postoji i do njega se stiže lako.

Ribe

Potrudite se da postavite ritam poslovnih obaveza u odnosu na svoje raspoloženje i koncentraciju. Možda neko od saradnika neće imati previše sluha za vaše planove, ali ako nešto nije idealno to ne znači i da ne valja. Emotivno reagujete osetljivije nego inače, a partner ni sam ne ume da uskladi sopstvene želje.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.