NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Petak 9.11.2018

Dnevni horoskop – Petak 9.11.2018

Ovan

Imate utisak da vam neko uskraćuje mogućnost izbora. Bez obzira na veštinu i mentalne spekulacije koje primenjujete, neko unapred i tačno predviđa vaše poslovne poteze. Nažalost lepe i korisne stvari ne možete dobiti u zajedničkom paketu. Taktika nadmudrivanja u odnosu sa voljenom osobom, nije dobra.

Bik

Delujete vrlo promišljeno i donosite razumna rešenja. Stil koji primenjujete okolina tumači na različite načine, ali svi vam daju za pravo da se nalazite na korak do poslovnog uspeha. Pokušavate da osvojite nečiju emotivnu naklonost, ali kao da to činite na pogrešan način ili sa velikom dozom preterivanja.

Blizanci

Pred vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor o novoj ili boljoj organizaciji poslovnih interesa. Dobro odmerite lične mogućnosti i pažljivije birajte saradnike od poverenja. Zavrsite na vreme započeti posao. Važno je da bolje razumete nečije afinitete, posebno kada imate različita uverenja.

Rak

Moguće je da vam izmiče jedna poslovno-finansijska prilika, ali sada ne vredi žaliti. Usmerite svoju pažnju prema korisnim ciljevima. Nema potrebe da se upoređujete sa nekim saradnicima, pokažite da posedujete praktičnu pamet. Budite pažljiviji nego obično u izražavanju svojih emocija prema partneru.

Lav

Delujete angažovano na različitim stranama, ali imate loš predosećaj i svoju okolinu posmatrate sa određenom dozom nepoverenja. Najbolje funkcionišete kada se oslanjate na ličnu procenu i snagu. Iritira Vas partnerovo ponašanje ili namera da vas navede na svoj izbor. Izbegavajte konfliktne situacije.

Devica

Delujete napeto u situacijama kada saradnici imaju lakše ili jednostavnije rešenje. Ako zatražite nečiju pomoć, budite spremni i na odgovarajuću protivuslugu. U poslovnim susretima sve se svodi na princip “uzimanja ili davanja”. Ne možete da ostanete ravnodušni na nečiju pojavu i ponašanje. Uznemireni ste.

Vaga

Opterećeni ste različitim obavezama, ali činite sve što je potrebno da se koncentrišete na prioritetne ciljeve. Nove događaje najčešće doživljavate, kao veliki teret ili nepravdu koju vam nameće bliža okolina. Položaj Meseca utiče na vasu emotivnu ili psihičku uznemirenost, teže razlikujete svoje subjektivne želje.

Škorpija

Nalazite se u neobičnoj situaciji, imate utisak da neko od saradnika testira vaše mogucnosti ili da vas profesionalno iskušava. Različita pitanja o poslovnim odnosima i poverenju, za sada ostaju bez odgovora. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnjičavost prema voljenoj osobi ili osećanje emotivne krize.

Strelac

Ponekad nije dovoljno imati dobru ideju, jer postoje različite okolnosti koje otežavaju uspešnu realizaciju. Nemate dovoljno energije da se bavite paralelnim poslovima, postoji lista prioriteta koju treba da ispoštujete. Nastupate suviše teatralno u svom ponašanju i vaše reči ne zvuče dovoljno ubedljivo.

Jarac

Imponuje vam saznanje, da vas neko predstavlja kao uspešnu ili nesvakidašnju osobu. Vaš stil izražavanja i poslovni rezultati, deluju kao veliki podsticaj na bližu okolinu. Potrebno je da odredite nova pravila u poslovnoj saradnji. Osećate emotivnu naklonost i zajedničku inspiraciju u susretu sa voljenom osobom.

Vodolija

Delujete kao osoba koja ima efikasno rešenje za različite probleme. Dovoljno ste vešti da zadovoljite različite kriterijume o uspešnom poslovanju. Ipak, najbolji rezultati proizilaze iz zajedničke akcije. Mudro prećutkujete istinu o “detaljima” koji nisu po nečijoj volji. Nema potrebe da podcenjujete partnera.

Ribe

Nepotrebno se zapetljavate u različite poslovne situacije. Nemate dovoljno energije da se anagažujete na paralelnim poslovima. Neskromnost u proceni ličnih mogućnosti može da vas dovede u neprijatnu situaciju. Delujete suviše uznemireno, ne možete da ostvarite sve namere u susretu sa voljenom osobom.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.