NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Petak 8.6.2018

Dnevni horoskop – Petak 8.6.2018

Ovan

Suočavate se sa novim događajima na poslovnoj sceni, ali Vaši saradnici nemaju dovoljno interesovanja ili volje da se suprotstave nekim negativnim uticajima. U sukobu različitih interesa otkrivate i nečije “slabosti”. Ne budite suviše zahtevni prema voljenoj osobi. Postoji zdrava granica, od koje ne smete dalje.

Bik

U vašem interesu je da ne pričate suviše o stvarima koje ne poznajete dovoljno, kao i da se ne uplićete u nečije poslovne planove. Zadržite profesionalnu distancu, svoju pažnju i kreativnu energiju usmerite ka ostvarenju korisnih ciljeva. U susretu sa voljenom osobom, potrebno je da pokažete istančani sluh.

Blizanci

Osoba koja ima negativan stav o vašim idejama neće lako promeniti svoje mišljenje, stoga nemojte očekivati nemoguće rešenje. Važno je da prepoznate najbolji trenutak za akciju i da upotrebite svoje najjače adute. Stalo vam je da ostvarite svoje emotivne namere, čak i po cenu da se neko ljuti ili zameri.

Rak

Izbegavajte poslovni rizik na koji vas nagovaraju saradnici. Najbolje je da prihvatite poznata pravila u poslovanju i da se zaštitite od novih neprijatnosti. Neko vam postavlja različite zahteve i ne mari mnogo za vaša interesovanja. Nema potrebe da očekujete veliku notu emotivnog razumevanja od novog partnera.

Lav

Imate značajnu prednost u odnosu na svoje saradnike, potrebno je da se pravilno organizujete u sprovođenju svojih ciljeva. Nemojte dozvoliti da se neko suprotstavlja vašim idejama ili da vas ometa u poslovnim planovima. Postoje različite nesuglasice u odnosu sa voljenom osobom. Moguća je nervoza.

Devica

Ponekad je teško ostvariti poslovnu ravnopravnost, stoga nemojte insistirati na stvarima koje ne mogu da zažive u realnosti. Stepen poslovnog uspeha zavisi od pravilne procene i izbora taktike koju primenjujete prema saradnicima. Za sada vešto korisite svoje zavodničke sposobnosti na različitim stranama.

Vaga

Neko pokušava da vam nametne svoja pravila u poslovanju, ako ste dovoljno snalažljivi nećete dozvoliti da uspeh iznenada ode u pogrešne ruke. Budite kategorični u svojim zahtevima pred saradnicima. Porodica i bliska osoba imaju dovoljno poverenja u vaše sposobnosti, koje su posebne i nesvakidašnje.

Škorpija

U poslovno-finansijskom smislu morate da prihvatite kompromis ili rešenje koje vam predlaže jedna mlađa osoba. Ukoliko to pogađa vašu sujetu, dobro razmislite o posledicama koje mogu da uslede nakon Vašeg odbijanja. U emotivnom smislu delujete previše zabrinuto, nepotrebno se opterećujete slutnjama.

Strelac

Neko odobrava vaše originalne ideje ili način razmišljanja, tako da vas očekuju pozitivni rezultati. Nema razloga za lažnu skromnost i da prećutkujete svoje zasluge pred saradnicima. U susretu sa voljenom osobom, važno je da osećate pozitivnu inspiraciju i dobar podsticaj. Prepustite partneru organizaciju dana.

Jarac

Nečija poruka ili susret sa jednom osobom imaju pozitivan uticaj na vaše poslovne planove. Ako ste dovoljno informisani i preduzimljivi, očekuje vas dvostruki dobitak. U emotivnom smislu, nemojte dozvoliti da neko sa strane zaokuplja partnerovu pažnju. Važno je da se pravilno koncentrisete.

Vodolija

Ne dopada vam se nečija kritizerska narav prilikom izbora zajedničke teme. Primećujete da neki saradnici imaju negativan uticaj na konačan bilans ili poslovne rezultate. Smeta vam kada neko igra “ružnu igru”. Izbegavajte susret sa osobom koja deluje suviše intrigantno za vas ukus i remeti vaše dobro raspoloženje.

Ribe

Nečije reči na vas deluju uznemirujuće, ali poslovna pravila se brzo menjaju i potrebno je da istrpite nečiju kritiku. Novi poslovni sukob, može da vam prouzrokuje dodatne neprijatnosti u odnosu sa saradnicima. Umesto da tražite novi podsticaj ili lažnu utehu, budite dovoljno iskreni prema partneru.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.