NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Petak 2.2.2018

Dnevni horoskop – Petak 2.2.2018

Ovan

Spremite se za iznenađenja u vezi sa inostranstvom i planove o tome da negde otputujete. Ukoliko imate zdravstvenih problema, obratite na njih ozbiljniju pažnju. Radi se o nekoj vrsti nekontrolisanih postupaka koji se reflektuju na zdravlje. U čemu to preterujete? Svađe, hrana, piće. . .Budite maksimalno umereni.

Bik

Odličan je momenat da počnete da zarađujete na stvarima u koje ste dugo ulagali. Pošto se radi o tuđem novcu, verovatno ćete biti posrednik i iz toga profitirati. Sa partnerom je bolje “delati” nego se svađati. Ako ono prvo izostane, neka izostane i ovo drugo. Zbog nečega ste zabrinuti, a to morate prvazići.

Blizanci

Povedite više racuna o sopstvenom ponašanju, pošto iz nepažnje možete postati žrtva skandala. Lako vam se pripisuje i ono za šta uopste niste krivi. Sa partnerom se ponašajte kao sa kristalnom vazom: osetljiv je, pa lako može da “pukne”. Loše okolnosti možete ublaziti mudrim potezima i tako postići unutrašnji mir.

Rak

Jadni Rakovi trenutno se loše osećaju. šta da se radi kad ona na njih sve deluje više nego na pripadnike ostalih znakova. Na udaru će ovog puta neče biti zdravlje, već posao, ali, u nagoveštaju su i novi počeci. Nažalost, na njih morate pričekati do kraja decembra. U Novu godinu – s novim poslom i entuzijazmom.

Lav

Zabrinuti ste zbog problema s decom i voljene osobe. To se odražava na srce, pa možete imati smetnje sa krvnim pritiskom ili glavobolju. Ne preduzimajte nista odlučnije povodom toga ako ne znate o čemu se radi. Smirite se i smanjite aktivnosti. Neka oni koje volite počnu malo vise da vole vas i biće sve u redu.

Devica

Novonastali događaji unutar porodice zahtevaju konfrontaciju. Umesto što se nervirate, preduzmite konkretne poteze. Potisnuta osećanja dovode do psihosomatskih bolesti i problema digestivnog trakta. Stoga je poželjno pripremiti okolinu na vreme, ako već nameravate da je nečim šokirate ili iznenadite.

Vaga

U stalnom ste pokretu iz straha da se ne suočite sa osobom koje se najviše plašite samim sobom. Strah vas je od toga na šta sve možete da naiđete u tom slučaju. Pošto ste zamišljeni, vodite računa o tome kako se ponašate u saobraćaju, jer samo oprezno postupajući možete izbeći nezgode. Smanjite nervozu što pre.

Škorpija

U većitoj potrazi za vrednostima, može se lako dogoditi da grešite. Nije sve vezano za novac. Postoje stvari koje imaju daleko dublji smisao, a koje ste vi u poslednje vreme zanemarili. Ukoliko niste u formi, jedan od uzroka potražite u neadekvatnoj ishrani. Menjajte navike s tim u vezi, i osetićete se bolje.

Strelac

Da vam je lako nije. šta da se radi kad je tako. Nagoveštaj promena, prvenstveno unutar ličnosti. Savladajte neraspoloženje i prihvatite činjenicu da su promene neophodne ukoliko želite da napredujete. Zdravlje je na udaru, pa povedite računa i o tome. Imaćete razloga da sve popravite i da stanje bude bolje.

Jarac

Danas vam prija samoća jer u njoj tražite odgovor na probleme na nivou ličnosti. Preispitujete konkretne postupke, snove, jer iako mislite da sve radite sjajno, činjenice ukazuju na to da negde grešite. Teško je prihvatiti saznanje da niste idealni, ali ako je za utehu, niko nije savršen. Kroz krizu raštete i jačate.

Vodolija

Poželjno je biti manje spontan, a više razuman, ako želite da spasete odnose sa prijateljima i voljenom osobom. Njih su počele da zamaraju vase neumešne sale, jer jednostavno na njih nisu navikli. Morate uvek imati na umu ko je pred vama, jer u protivnom slede ozbiljne svađe. Nervoza je previše naglašena.

Ribe

U fazi ste promene statusa i rešavanja statusnih pitanja. O čemu se radi – individualno je, tj. zavisi od konkretne situacije. Posao vam mnogo znači, ali on, nažalost, mora da trpi, jer vam okupiranost problemima druge vrste odvlači pažnju. Ne možete da se rastrgnete na više strana, čak i da to hoćete.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.