NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Petak 19.7.2019

Dnevni horoskop – Petak 19.7.2019

Ovan

Pokušavate da zaobiđete neka ustaljena pravila ili proceduru u poslovnim odnosima, ali problemi sa kojima se suočavate zahtevaju dodatni napor i dobru koncentraciju. Nema potrebe da precenjujete svoje profesionalne mogućnosti pred okolinom. Prepustite saradnicima da odlučuju o zajedničkim interesima.

Bik

Napravili ste dobru poslovnu procenu, potrebno je da dokažete svoju profesionalnu umesnost u ostvarivanju nekih praktičnih ciljeva od zajednickog interesa. Neko pokušava da vam skrene pažnju u pogrešnom pravcu, nemojte dozvoliti da vas opterećuju razni komentari koji mogu biti čak i podrugljivi.

Blizanaci

Stalo vam je da pridobijete nečije poverenje ili širu nakonost u poslovnim krugovima, stoga delujete vrlo promišljeno i oprezno. Informacije sa kojima raspolažete ne predstavljaju garanciju za uspeh, ali vi imate dobar intuitivni signal koji vas navodi na pravilno rešenje. Imate utisak da vas neko “kontrolise”.

Rak

Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi, Vaši saradnici očekuju da delujete vrlo uspešno ili iznad prosečnih merila. Imponuje vam saznanje da okolina ima dovoljno poverenja u vaše profesionalne sposobnosti. Dobra poslovna strategija i precizni potezi predstavljaju garanciju za dugoročniji uspeh.

Lav

Delujete vrlo ambiciozno i zahtevno, tako da svima postaje jasno da ne želite da neko remeti ili usporava vaše poslovne planove. Ulažete veliku energiju u različite ciljeve i ne dozvoljavate da neko kritikuje vaš način rada. Umesto da favorizujete takmičarski odnos sa saradnicima, prilagodite svoj stil ponašanja.

Devica

Zaokupljeni ste razmišljanjem o novim poslovnim planovima ili nagomilanim obavezama koje vas prate. Na žalost, ne možete da se pohvalite dobrom komunikacijom u krugu poslovnih partnera. Ponekad morate da preuzmete odgovarajući poslovni rizik u skladu sa zadatom situacijom i izazovom. Moguća nervoza.

Vaga

Delujete vrlo ambiciozno i želite da ostvarite niz poslovnih ciljeva na različitim nivoima. Dovoljno ste preduzimljivi, tako da saradnici imaju poverenja u vaše profesionalne sposobnosti. Snalažljivost prilikom finansijskih transakcija, obećava dobar profit ili neki vid materijalnog dobitka. Očekujte poziv bivšeg.

Škorpija

U skladu sa postavljenim prioritetima imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisnu ponudu, na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Prihvatili ste previše obaveza koje počinju da vas zamaraju. Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, udružite svoje interese.

Strelac

U skladu sa postavljenim prioritetima imate svoju viziju i ne želite da prihvatite kompromisnu ponudu, na takav način nepotrebno otežavate svoj poslovni ili društveni položaj. Prihvatili ste previše obaveza koje pocinju da vas zamaraju. Ukoliko vam je stalo da sačuvate dobar poslovni rejting, udruzite svoje interese.

Jarac

Stalo vam je da ostvarite nove ili korisne ciljeve na različitim stranama. Važno je da obnovite neke poslovne kontakte i da se priključite timu saradnika za koje vas vezuju slični profesionalni interesi i vizije. Opredelite se za varijantu koja omogućava napredovanje na poslovnoj lestvici na više nivoa.

Vodolija

Delujete pretenciozno i imate utisak da se nalazite pred ostvarenjem važnih poslovnih ciljeva. Zbog loših poslovno-finansijskih procena, očekuje vas privremena faza stagnacije i neke dodatne obaveze. Ipak, sve je moguće korigovati u skladu sa ličnom motivacijom i zadatim uslovima. Zatražite pomoć bliske osobe.

Ribe

Stalo vam je da ostvarite nove poslovne kontakte i važne ciljeve u pregovorima. Potrebno je da ostavite dobar utisak u susretu sa saradnicima. Od vašeg zalaganja i diplomatskih manira zavise konačni rezultati. Važno je da pravilno definišete zajedničke interese i da istaknete svoje profesionalne sposobnosti.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.