NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Petak 15.3.2019

Dnevni horoskop – Petak 15.3.2019

Ovan

Očekuju vas različiti problemi u komunikaciji sa poslovnim partnerima. Neko se trudi da vas uveri u svoje dobre namere, ali jasno vam je da stvari izgledaju drugačije od onoga što čujete u bliskom okruženju. Pokušajte bolje da razumete nečiju “emotivnu slabost” ili nedostatak hrabrosti koji postoji.

Bik

Delujete nezadovoljno zbog nečijeg ponašanja u poslovnoj saradnji. Najlakše je krivicu pripisati drugima, ali na takav naćin ne rešavate svoje osnovne probleme. Prihvatite kompromis, kao dobar početak u poslovnom dijalogu. Nama razloga da se sukobljavate sa voljenom osobom, prepustite da stvari same.

Blizanci

Preterujete u svojoj radoznalosti ili u potrebi da se uplićete u nečije poslovne planove, zadržite profesionalnu distancu. Na iznenadne provokacije ili na negativne komentare, ne treba da odgovarate po slicnom principu. Razmislite o “varijanti pomirenja” sa jednom dragom osobom. Moguće su greške.

Rak

Ukoliko vam je stalo da poboljšate svoj odnos sa saradnicima, prihvatite nečiji savet i promenite svoju prvobitnu strategiju. Sve što je dobro može biti i bolje, pod uslovom da uložite svoj maksimum ili da prekoračite neke subjektivne granice. Vaš izraz lica dovoljno govori o emotivnom zanosu i ljubavi.

Lav

Rano je da očekujete neke konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim poslovnim investicijama. Prepustite drugima da se nadmeću u stvarima koje prevazilaze vaše znanje ili profesionalno iskustvo. Sačekajte na bolje uslove. Ne možete da ignorisete nečije prisustvo ili jasnu poruku kou šalje.

Devica

Ukoliko vas iritira nečije ponašanje ili prisustvo, onda izbegavajte bliski susret sa tom osobom. Previše autoriteta ili arogancije sa vaše strane može da iskomplikuje zajednički dogovor o poslovno-finansijskoj saradnji. Povremeno delujete zabrinuto ili neraspoloženo. Pokušavate tacno da predvidite nečiju reakciju.

Vaga

Opterećeni ste različitim obavezama i nemate dovoljno poverenja u nečija obećanja. Postoji mogućnost da poboljšate poslovni položaj, pod uslovom da bolje kontrolišete svoju impulsivnost pred saradnicima. Počinju da vas zabrinjavaju partnerove izjave ili afektivno ponašanje. Situacija trenutno ne izgleda dobro.

Škorpija

Susret sa jednom osobom nije ispunio vaša očekivanja, ali vi imate neko alternativno rešenje. Dovoljno ste energični da sprovedete svoju volju i da ostavite dobar utisak. Kompromis je moguće ostvariti na zajedničku radost. Umete da iznenadite voljenu osobu u velikom stilu. Ponekad zasenite sve oko sebe.

Strelac

Nemojte se zavaravati, da je istina sve ono što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijski uspeh. Neko može da vas iznenadi na pomalo ruzan način i bez objašnjenja za svoje postupke. Izbegavanje istine vas navodi na neki pogrešan zaključak. Bolje je da prihvatite nečiju ideju.

Jarac

Nečije reči produbljuju vaše nezadovoljstvo. Ipak, da biste sačuvali dostojanstvo u društvu saradnika, budite za nijansu drugačiji i dovoljno hrabri da se suočite sa njihovim zahtevima. Primećujete kako vam često nedostaje emotivna podrška, ali ne želite glasno da zatražite nečiju pažnju ili prisustvo.

Vodolija

Delujete nepoverljivo prema nekim saradnicima i tražite dodatne informacije, kako biste razjasnili sve zajedničke dileme. Nesporazum može da kulminira na vašu štetu, stoga budite oprezni kome ili šta obećavate. Ne budite strogi ili nepravedni prema osobi koja očekuje vaše iskreno razumevanje.

Ribe

Prihvatite nove ideje sa namerom da proširite svoje saznajne vidike. Neko vas usmerava na kreativno izrazavanje i pravilno delovanje. Pokažite da imate dovoljno poverenja u bliske saradnike i zajednički dogovor. Obratite pažnju na osobu koja vas posmatra nekim zaljubljenim pogledom ili sa osmehom.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.