NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Petak 12.7.2019

Dnevni horoskop – Petak 12.7.2019

Ovan

Pokušaji da ispravite nešto što smatrate da ste zabrljali neće uroditi plodom, ukoliko ne odlučite da se drasticno promenite. Odnos sa voljenom osobom je zadovoljavajući i oko toga nema potrebe da se brinete. Izvesna situacija koja će prouzrokovati zabrinutost i loše raspoloženje je kratkog daha.

Bik

Poreba da udovoljite drugima je nešto što će vas sputavati veći deo dana, naročito ako ste planirali da nekog podredite sopstvenim interesima. Zdravstvena situacija je zadovoljavajuća, a višak energije koju osećate najbolje je da utrošite baveći se fizičkom aktivnosti. Nema razloga da se nikome pravdate.

Blizanci

Samostalnost na koju ste navikli uzima danak u smislu da se ne osećate više prijatno i zadovoljno u svom životu. Razmisljaćete da li je došlo vreme da se podredite nekom ko to zaslužuje. Novčani izdaci su veći nego inače, tako da o tome povedete računa. Ako planirate da nekog impresionirate, uradite to odmah.

Rak

Odluke koje ste nedavno doneli će imati pozitivan uticaj na vašu budućnost. Ne odustajte od krjnjih ciljeva. želja za dokazivanjem neće naići na topli prijem, ako insistirate na stvarima koje nisu realne. Voljeno biće čeka jedan znak odobravanja, a vi budite na pavom mestu u pravo vreme tokom dana.

Lav

Dan je idealan za edukaciju, poslovne sastanke i javne nastupe. Sve što ste nekada poželeli da učinite, danas će biti moguće. Ne dozvolite da vas obeshrabre male stvari. Partner zahteva vaše vreme i požrtvovanost, pa bi bilo dobro da mu se posvetite. Neka vas ne dotiču neistine koje ovih dana kruže.

Devica

Tokom ovog dana, nemate nijedan realan ljubavni plan, ali ni razlog da budete nezadovoljni. Ovakvo raspoloženje bi vas moglo odvesti ka novim romansama i možda preteranim uživanjima. Što se posla tiče, očekujte manje nesporazume vezane za finasije. Saradnja s autoritetima i dalje je izvor vaših frustracija.

Vaga

Želja da udovoljite vašem emotivnom partneru je jača od realnosti, pa se potrudite da iz cele priče ne izvučete deblji kraj. Neka vas ne vode negativne emocije ni u poslovnoj sferi, jer situacija koja zahteva vašu punu angažovanost podrazumeva i da joj se u potpunosti posvetite. Moguća su lepa iznenađenja.

Škorpija

Potreba za finansijskom sigurnošću vam stvara tenziju, ali ona vas ne vodi u konstruktivnom pravcu. Odlaganje obaveza je nešto što vam je u poslednje vreme svojstveno, ali ne ostavlja željeni efekat. Mogući su manji nesporazumi i neslaganja sa osobom koja vam znači. Nemojte se razočarati.

Strelac

Iznenadna promena situacije ostavlja vas nespremnim i neodlučnim kada se radi o povlačenju nekih finalnih poteza. Moguće je da merite neke odluke, ali i da vam fali odlučnosti i samoinicijative. Priliv novca koji očekujete nije izvestan do kraja dana, ali postoji šansa da ostvarite manji novcani dobitak.

Jarac

Plan koji ste imali nije uspeo i sada se osećate manje vredni i nedostaje vam samopouzdanje. Možete ga povratiti u zadacima koji ce biti prepusteni isključivo vama, a ne drugim članovima kolektiva. Danas vam se takođe pruža šansa da ostvarite neke bitne porodične ciljeve, koji mogu da se ispostave kao odlični.

Vodolija

Osoba koju želite da osvojite nestrpljivo očekuje vašu inicijativu i poziv za izlazak. Ako se odlučite za bezuslovnu posvećenost, veoma lako dolazite do cilja. Potreba za sigurnošću će se ogledati i u vašem nastojanju da ugađate ljudima iz vašeg poslovnog okruženja. Ne dozvolite sebi da se previše sekirate.

Ribe

Danas ste puni energije kada je u pitanju pisanje ili pričanje. Ideje će se samo nizati i možda bi bilo dobro da se čujete sa prijateljima i da popričate o svemu šta vam je palo na pamet. Tako ćete doći do još informacija, koje će vas mozak željan znanja samo progutati. Zapišite šta vas najviše interesuje.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.