NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Petak 12.10.2018

Dnevni horoskop – Petak 12.10.2018

Ovan

Veliki efekti ponekad brzo isčezavaju. Nema potrebe da se povodite za lažnim utiscima ili da vas neko zavarava pogrešnom pričom o dobrim poslovnim prilikama. Ukoliko trpite neuspeh, sagledajte sve prave razloge. Vaše emotivno nezadovoljstvo je prolazna faza. Sitna prebacivanja i ” varnice” zaboravite.

Bik

Ukoliko se nalazite u nekoj osetljivijoj psihološkoj fazi, prepustite svojim saradnicima da se bave komplikovanijim zadacima koji iziskuju veći mentalni napor. Morate imati dobru procenu, ko može da vas zameni u odlučujucem trenutku. Postavite određena pravila u ljubavnom dijalogu koja će dati rezultat.

Blizanci

Izbegavajte preterano eksponiranje u društvu saradnika i nemojte pričati o stvarima koje ne poznajete dovoljno. Uvek postoji faktor iznenađenja i mogućnost za poslovne promene. Korektno ispunite svoj deo obaveza. U ljubavnom dijalogu umete da ostavite željeni utisak, ali nemojte potcenjivati partnerove želje.

Rak

Ponekad ljubav i zadovoljstvo ne idu u zajedničkoj kombinaciji. Iskustvo vas opominje da ostanete uzdržani, pred osobom za koju vaši saradnici govore u negativnom kontekstu. Oslonite se na svoje znanje i sposobnosti. Zadržavate emotivnim distancu i delujete suviše oprezno pred emotivnim partnerom.

Lav

Pokušavate da impresionirate svoju okolinu na različite načine. Stalo vam je da privučete nečiju pažnju i da afirmišete svoje ideje. Ipak, mnoge stvari koje činite podsećaju na klasično preuveličavanje ili na lično eksponiranje. Umesto da se opterećujete razmišljanjem o nečijim manama, mogli biste pogledati i sebe.

Devica

Umete da napravite dobru procenu u poslovno-finansijskim pregovorima. Međutim, događaji koji vas prate u privatnom životu ne mogu da se izjednače sa vasim poslovnim rezultatima. Razmislite u kom pravcu treba da tražite nove odgovore i rešenja koja vam nedostaju. Budite izuzetno umereni u svemu.

Vaga

Potrudite se da odložite neke obaveze, postoje stvari koje zahtevaju kreativno razmišljanje ili fazu inkubacije. Potrebno vam je dobro rešenje, koje bi zadovoljilo različite kriterijume. U vašoj glavi je trenutno više pitanja, nego zadovoljavajućih odgovora. Neko pobudjuje vaše emotivno interesovanje.

Škorpija

Suočavate se sa dodatnim komplikacijama u pokušaju da uskladite različita interesovanja i zahteve sa svojom okolinom. Ipak, svako od vas ima svoju listu prioriteta. Nema potrebe da ponavljate priču koja ne ostavlja pozitivan odjek na vase saradnike. Ne želite da se pomirite sa nečijom velikom samovoljom.

Strelac

Ukoliko vas privlače neke tajanstvene ili nepoznate situacije, neophodno je da prihvatite i određeni stepen poslovnog rizika. Bolje je da se ne zanosite suviše nekim neobičnim idejama, već da sačuvate svoj poslovni ili društveni ugled. Susret sa jednom osobom za vas predstavlja veliko emotivno zadovoljstvo.

Jarac

Agresivni ljudi danas bi mogli ometati vaše planove. Nemojte dozvoliti da vam pokvare ono što imate na umu da obavite, naročito ako je to značajno za vas i vaš posao. Jednostavno ih ignorišite i gledajte svoja posla. Nemojte upadati u vatru i raspravljati se, jer će to značiti da su vas porazili. Ne otkrivajte reakcije.

Vodolija

Ako budete došli u situaciju da nekome morate da se pravadate za bilo šta teško da će vam to poći za rukom posebno ako se radi o nekome ko vam često stvara osećanje griže savesti. Dobijate podršku od jednog Lava, Vage ili Bika koji dobro razumeju vaše ambicije. Pronađite pravu osobu za razgovor.

Ribe

Ako budete dovoljno energični uspećete da izađete na kraj sa Ovnom ili Rakom. Ali to je pobeda koja će vas iscrpsti. Razmislite da li su vam potrebni sukobi. Jednu neprijatnu sitauciju stalno odlažete i nikako da se angažujete oko njenog rešavanja. Budite maksimalno pribrani i sve će doći na svoje mesto.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.