NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Nedelja 4.2.2018

Dnevni horoskop – Nedelja 4.2.2018

Ovan

Delujete snalažljivo pred saradnicima, ali imate loš predosećaj. Ne želite da vas neko dovede u neprijatnu situaciju i ne pričate previše o svojim namerama. Prednost dajete praktičnim aspektima u poslovanju. Partner trenutno nema previše razumevanja za vasa objašnjenja ili za nove izgovore. On želi romantiku.

Bik

Imate dobru volju i preuzimate odgovornost za krajnji ishod u poslovnim pregovorima. Bez obzira na vašu snalažljivost, ne možete da kontrolišete niz događaja na poslovnoj sceni i svoje saradnike. Prihvatite mišljenje većine. Potrebno da bolje razumete nečiju emotivnu slabost ili nemoć da odgovori na zahteve.

Blizanci

Nalazite se u pomalo neobičnoj poslovnoj situaciji. Imate utisak da neko od saradnika kontrolišet vas način rada, ali iz vama nepoznatih razloga. Mnoga pitanja koja imate, za sada ostaju bez zadovoljavajućeg odgovora. Nemojte dozvoliti da u vama prevlada sumnja prema voljenoj osobi ili neraspoloženje.

Rak

Vasa inspiracija i kreativno raspoloženje deluju podsticajno na okolinu. Imponuje vam saznanje, da vas saradnici predstavljaju kao vrlo uspešnu ili nesvakidasnju osobu. Važno je da se ostvarite na različitim poljima. U određenim situacijama svesno koristite svoje zavodničke manire u odnosu na blisku osobu.

Lav

Delujete samouvereno i energično. Vaš stil izražavanja okolina tumači na različite nacine, ali vi ne odustajete od svojih ciljeva. Verujete da se nalazite se na korak do nekog značajnijeg uspeha. Imate nameru da osvojite nečiju naklonost, ali pokazaće se da to činite na pogrešan način ili sa preterivanjem.

Devica

Uspešno predviđate nečije poslovne poteze i umete da nametnete svoje mišljenje. Na sreću, okolina poštuje vaš uspeh i ulogu u zajedničkoj akciji. Obratite pažnju na korisne informacije koje stižu sa različitih strana. Priuštite sebi neku omiljenu zabavu u krugu bliskih prijatelja, kako biste se opustili.

Vaga

Verujete u svoje poslovne vizije, ali ponekad je teško pokrenuti početno interesovanje i stvaralački ritam među saradnicima. Imate utisak da se sve svodi na princip “uzimanja ili davanja”, ali ne i na vaše zadovoljstvo. Čini vam se kako se nalazite u fazi nostalgičnog raspoloženja, mislite samo o prošlosti.

Škorpija

Umesto da drugima velikodušno nudite svoju pomoć, obratite paznju na svoje probleme i zatražite nečiju podršku. Važno je da izmirite neke finansijske račune ili obaveze koje imate prema bliskim saradnicima. Vaše reči ne zvuče dovoljno iskreno pred voljenom osobom. Slobodni mogu da očekuju novo pozanstvo.

Strelac

Preterana ambicioznost ili neskromnost u proceni ličnih mogućnosti uzrokuje različite nesporazume u krugu saradnika. Nepotrebno se zapetljavate u neke nove poslovne situacije koje vas dodatno obavezuju pred saradnicima. Delujete uznemireno, ne uspevate da ostvarite svoje emotivne planove sa parnerom.

Jarac

Moguće je da nove obaveze doživljavate, kao veliki teret ili izvesnu nepravdu koju vam nameće bliža okolina. Kompletnu situaciju na poslovnoj sceni treba da analizirate sa određene distance. Položaj Meseca dodatno utice na vašu emotivnu i psihičku osetljivost. Teže nego obično razlikujete istinu od laži.

Vodolija

Poslovno-finansijski dobitak koji očekujete iznenada odlazi u nečije ruke, bez obzira na tu situaciju sačuvajte prisebnost duha. Umesto da tugujete za propuštenom prilikom potražite svoju dobitničku kombinaciju, ali na nekoj drugoj strani. Prikrivanjem istine pred voljenom osobom podsticete nesigurnost.

Ribe

Odlažete svoje obaveze u nadi da činite značajan ustupak. Ipak, određena usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Shvatićete da vam neko nameće teže kriterijume od onih koje dobijaju vaši saradnici. Nalazite se u stanju emotivnog iskušenja, zbog nekorektnog ponašanja emotivnog partnera.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.