NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Nedelja 3.6.2018

Dnevni horoskop – Nedelja 3.6.2018

Ovan

U ovom momentu, teško vam je da privolite druge da saslušaju sta imate da kažete. Kao da niko nije raspoložen za vaše ideje i predloge. Ne bi bilo loše da promenite taktiku. Nećete nikud stići, ako nastavite po starom. Budite fleksibilni i spremni da se menjate. Uz malo truda, postići ćete jako lepe promene.

Bik

Danas ste raspoloženiji nego prethodnih nekoliko dana. Razlog leži u zadovoljstvu dobro obavljenim zadacima vezanim za vas profesionalni život. S obzirom da vam se uloženi trud viseštruko isplatio, to je pravi razlog da izađete i proslavite sa prijateljima. Pozovite sve do kojih vam je stalo i zabavite se.

Blizanci

Nebitno da li ste muskarac ili žena, ne bi bilo loše da preispitate vaše ponašnje vezano za partnerske odnose. Ovo je dan prepun iskušenja. Resšite se tenzije i nagomilane anksioznosti u razgovoru sa prijateljima. Biće vam od koristi da se oslobodite pritiska, s obzirom da druga strana nema razumevanja.

Rak

Ukoliko ne možete da se povežete sa vasom duhovnom stranom, danas je dobar dan da napravite harmoniju i imate ispunjen dan. Umetnost nije rezervisana samo za umetnike. Potrebno je samo da preduzmete inicijativu da napravite nešto i da se nakon toga veoma dobro osećate. Nervozni ste.

Lav

Donećete dobru sreću prijateljima ili članovima porodice. Na vama je da motivišete druge da vam se priključe u zabavi. Pokažite im vaš entuzijazam za življenje. Svi koji sa vama danas ukrste puteve biće neobično srećni. Vaš svet je pun radosti, zabave, entuzijazma i smeha. Prava ste inspiracija za okruženje.

Devica

Zadovoljstvo ćete naći u interakciji sa drugima. Preuzmite inicijativu i dajte predlog vašim prijateljima sta biste mogli da radite zajedno. Budite kreativni i razmišljajte o nečemu neobičnom, ovo bi moglo da uključuje jahanje, planinarenje ili posetu zabavnom parku. Naicićete na odobravanje drugih, veoma lako.

Vaga

Danas ćete se iznova udvarati svom partneru. Bez obzira na to da li ste na početku veze, ili imate partnera dužze vreme, bićete romantični i puni ideja kako da osvežite svoju vezu. Ceo dan ce vam proteci u tome. Ovo je sjajna prilika za sakupljanje poena i simpatija. Neka vaš prirodni šarm i harizma zablistju što pre.

Škorpija

Kakva pedantnost! Danas ćete imati iznenadnu želju da da se pozabavite sređivanjem svoje finansijske situacije, ormana, ostave ili automobila. Prvo napravite listu, a onde krenite da radite jedno po jedno. Nema vremena za gubljenje. Dan je vrlo povoljan za aktivan rad. Veče provedite sa voljenom osobom.

Strelac

Danas je za vas period napretka. Ako ste bili nezadovoljni u poslednje vreme na poslu ili po pitanju ljubavi, više ne morate da se brinete. Stvari danas počinju da se okreću u vašu korist. Nabacite osmeh na lice i prihvatite svo dobro koje vam pruži ovaj dan. Definitivno ste to zaslužili. Moguća su iznenađenja.

Jarac

Danas je vreme promena, bilo da se radi o fizičkim ili emotivnim. Stavite katanac na frižider i posetite teretanu. Ako vam je dosadila frizura, otiđite do frizera. Na poslu napokon recite ono što vas tišti, a ne bi bilo loše ni da pospremite svoj dom. Samokontrola je nešto što morate negovati i održavati, od danas.

Vodolija

Šta treba da se desi da vi konačno počnete da vodite računa o sebi? Planete vam savetuju da se opustite i prestanete da se nervirate oko poslovnih i ljubavnih problema. Svako ih ima, pa ne daje toliko sebe i svojih živaca toliko kao vi. Potrebno vam je mirno i tiho mesto gde ćete biti opušteni, to je potrebno.

Ribe

Vi ne brinete dovoljno o sebi u poslednje vreme. Planete vam savetuju da počnete. Nemojte preterivati sa radom, pijte manje kafe i alkohola i smanjite cigare. Vrlo brzo ćete uvideti pozitivne rezultate. Bićete zdraviji, odmorniji i bolje raspoloženi. Večeras umesto u grad idite u šetnju i lezite na vreme u krevet.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.