NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Nedelja 28.1.2018

Dnevni horoskop – Nedelja 28.1.2018

Ovan

Danas će se situacija znatno poboljšati za vas ako je u poslednje vreme atmosfera bila veoma napeta. Možda ćete čak i imati veoma ugodan razgovor sa osobom sa kojem ste oduvek imali tesku konverzaciju. Ovo ce biti veoma miran dan žato se prepustite umirujućoj astralnoj energiji koja će vas lišiti nervoze.

Bik

Da li ste preokupirani osvajanjem naklonosti određene osobe? Da li ste u poslednje vreme usmerili veliku količinu energiju u ispunjenje tog cilja? Da li ste zainteresovani da osvežite svoj brak? Današnji dan je izuzetno povoljan za ljubav. Sada je pravo vreme za flertovanje, i prepuštanje ljubavnoj čaroliji.

Blizanac

Iskoristite današnji dan da ga provedete u prijatnom malom gnezdu koje vi i vaša porodica toliko volite. Današnji dan je veoma pogodan za aktivnosti kod kuće. Zdrava i mirna atmosfera koja vlada u vašem domu otkloniće sve tenzije. Iskoritite ovu priliku da napunite svoje baterije. Sutra će biti napornije.

Rak

Današnji dan je veoma pogodan za radoznale i maštovite osobe uključujuci i vas. Posto nište bas u dobroj emotivnoj formi, bićete posebno zahvalni na poklonima koji vam današnji dan donese. Ako ste željni da upoznate nove prijatelje ili istražite nove aktivnosti sa prijateljima. Izuzetno uspešan dan za sve slobodne.

Lav

Možda ste u poslednje vreme bili sumorni, ali danas biste trebali da obnovite svoje dobro raspoloženje. Krenite na putovanje uz puno poverenja u astrološke aspekte. Bićete mnogo atraktivniji nego što je obično slučaj, a ostali će vas sarm smatrati neodoljivim. Današnji dan obećava mnogo korisnog iskustva.

Devica

Vaša blistavost i brilijantnost zaslepeće sve ostale danas. Očekujte da ćete biti zvezda današnjeg dana. Vaša želja je za druge zapovest. Ljudi koji vas okružuju računaju na vas kao na lidera. Iako ćete svakako uživati u ovoj ulozi, ne treba da zaboravite ni na privatna zadovoljstva. Obradujte sebe nekim shopingom.

Vaga

Ovo je veoma pozitivan dan za vas. Osećate se smireno i uravnoteženo, a takođe ste tolerantniji nego što je uobičajeno prema živahnom raspoloženju i uzavrelim stratima drugih ljudi. Ukoliko ste u mogućnosti, odmorite se danas malo od zgusnutog rasporeda i posvetite neko vreme samo sebi. Uživajte u odmoru.

Škorpija

Danas ćete se osećati duboko povezani sa svojim životom. Atmosfera je veoma pozitivna sto vam dozvoljava da vidite svoj napredak koji ste napravili ka ispunjavanju ciljeva. Osetićete veliko zadovoljstvo kao što je i obično slučaj kada možete da vidite smisao svog života. Moguće je poznanstvo.

Strelac

Bićete veoma šarmantni danas. Vaša moć zavođenja biće veoma izražena, a biće posebno intenzivna u poslovnom zivotu. Ukoliko imate određene želje, nadanja ili želite povišicu, danas je odličan dan da izrazite te želje. Potrebno je samo da izgovorite ono što želite i da dozvolite svom sarmu da uradi ostalo.

Jarac

Nalazite se u procesu učenja kako da ostvarite svoje snove. Ovih poslednjih nekoliko meseci su bili veoma problematični jer ste osećali kako su vam mogućnosti ograničene. Uradili ste mnogo toga u poslednje vreme kako biste uskladili život iz mašte sa stvarnošću. Rezultat napora može biti povoljan.

Vodolija

Danas ćete verovatno iskusiti lepo iznenađenje, posebno u svom privatnom životu. Vaš partner mogao bi da iskaže svoju zahvalnost kroz neko iznenađujuće delo. U svakom slucaju, imate dobre sanse da se pronađete u onome što radite, budete u centru pažnje i izgledate odlično. Prihvatite aplauze koji dolaze.

Ribe

Ovo je jedan od onih dana kada ćete biti veoma srećni, a posebno kada su odnosi u pitanju. Možda će vas prijatelj upoznati sa određenom posebnom osobom koja će vam pomoći da ispunite svoje poslovne ciljeve. Moguće je da će vas partner iznenaditi sa nekim poklonom. Slobodne očekuje poznanstvo.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.