NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Nedelja 15.4.2018

Dnevni horoskop – Nedelja 15.4.2018

Ovan

Danas vas očekuju mnogobrojne pozitivne promene, kako na poslu, tako i na privatnom planu. Neko ulazi u vaš žzivot (najverovatnije osoba iz vaše prošlosti) i menja ga na bolje. Na poslovnom planu, konačno nailazite na priznanje za uložen trud. Ne zaboravite da uveče proslavite sa vama dragim osobama!

Bik

Veliki svet čeka na vas, a vi ste danas naročito raspoloženi za avanturu! Pokušajte da na istrazivačkim pohodima imate prave saputnike. Pripadnici ovog znaka koji zbog nekih obaveza neće imati vremena za putovanja, mogli bi da bar na trenutak pobegnu u svet imaginacije pomoću jako zanimljive literature.

Blizanci

Iskoristite ovaj dan i posvetite se uređenju vašeg doma ili bar pokušajte da organizujete “veliko sezonsko spremanje”. Nastojte da poklonite stvari koje vam više nisu potrebne. Sa druge strane, malo novih dekoracija nikom nije na odmet. Posetite prodavnice nameštaja i častite sebe makar nekom sitnicom.

Rak

Nađite vremena da isplanirate kraće putovanje – najbolje bi bilo da razmislite o produženom vikendu. Odmor vam je preko potreban, a takođe razmislite da vam se pridruži neko posebno drag. Ukoliko imate emotivnog partnera, ovo bi bio pun pogodak. Vaša veza bi mogla da se jos više učvrsti lepim događajima.

Lav

Blagosloveni ste mnogim stvarima u životu, iako ponekad zaboravljate njihovu vrednost. Danas ne bi bilo loše da se podsetite da materijalno nije ono što čoveku donosi sreću i trajno ispunjenje. Nastojte da stupite u kontakt sa dragim ljudima – porodicom i prijateljima i obavezno uveče pronađite vremena za uživanje.

Devica

Poseta muzeju ili galeriji donosi vam neke zanimljive uvide i razmišljanja o apstraktnim, neopipljivim stvarima. Moguće je da ćete danas poželeti da se pozabavite nekim kreativnim radinostima. Ukoliko još uvek nemate hobi koji podstiče imaginaciju, danas je idealan momenat za to. Moguća su iznenađenja.

Vaga

Dan protiče u znaku novih tehnologija. Veoma je moguće da ćete se odlučiti za kupovinu zanimljive spravice – gedžeta i neko vreme se zanimati uputstvom za upotrebu. Jedan telefonski poziv bi mogao da vas prekine u ovim mozganjima – najverovatnije je u pitanju prijatelj iz inostranstva koga niste dugo čuli.

Škorpija

Ukoliko želite da se priključite nekoj humanitarnoj organizaciji, dan je pogodan za aktivnosti te vrste. raspitajte se u vašem kraju kome je pomoć najpotrebnija. Ne bi bilo loše da pozovete prijatelje koji imaju dovoljno slobodnog vremena da vam se pridruže. Ono što nije lično danas može da bude veoma korisno.

Strelac

Što se poslovnog dela vašeg života tiče, ovaj dan donosi pozitivne promene. Iznenadna promocija na bolje radno mesto ili povišica je ono što danas možete da očekujete. Uloženi trud, napori, posvećenost i požrtvovanost su se konačno isplatili. Ovo veče iskoristite da uživate u društvu sebi bliskih prijatelja.

Jarac

Najbolje bi bilo da iskoristite dan baveći se nekim obavezama koje već izvesno vreme odlažete. Bilo da je u pitanju posao ili privatni život, neke stvari više ne mogu da čekaju. Takođe, dan je pogodan za veliko spremanje životnog prostora. Što se mora, nije teško. Biće prilike za nova i zanimljiva poznanstva.

Vodolija

Izvesni problemi iz prošlosti se ponovo vraćaju u vaš život. To je zbog toga sto neke stvari niste presekli na vreme. Ne očajavajte ovo neka vam bude nauk za u buduće da neke stvari ne treba ignorisati. Slobodni pripadnici ovog znaka će imati zanimljiv susret, koji bi mogao da bude prvi korak ka nekoj novoj vezi.

Ribe

Danas sve protiče u znaku romantike. partnera kao da gledate nekim novim očima. Da biste mu pokazali koliko vam znači, potrudite se da ga obradujete prijatnom večerom ili odlaskom u neku kulturnu instituciju. Nađite vremena da uživate jedno u drugom i bar za trenutak zaboravite na ostatak sveta.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.