NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Četvrtak 7.6.2018

Dnevni horoskop – Četvrtak 7.6.2018

Ovan

Ponekada ćete imati utisak da vas kolege ne vole i zbog toga ćete biti značajno deprimirani. Malo toga će vam ići od ruke. Emocije će unutar veze dobro funkcionisati i razumevanje može da bude sve veće i veće kako period bude odmicao. Ukoliko ste slobodni, vaša srodna duša se može pojaviti krajnje nenadano.

Bik

Nedostajaće vam borbenosti koja je vama svojstvena i karakteristična, ali ćete ipak biti zadovoljni učinkom, jer će vas i sreća poslužiti. Ukoliko ste u vezi uspećete da održite ravnotežu u potpunosti, što nije ni malo nevažno. Slobodni će biti raspoloženi za nova poznanstva i nekog sa lakoćom šarmirati.

Blizanci

Način poslovanja će pretrpeti neke određene promene, pa je veliko pitanje da li će vam to i u kojoj meri prijati. Ipak, biće solidnih rezultata. Emotivna veza može doći u fazu blage stagnacije, gde ćete kako vi, tako i partner biti deprimirani. Ako ste slobodni, obratite pažnju na osobu koja nije naročito atraktivna.

Rak

Nemate način da sve bude idealno na poslu i nećete ga pronaći, ali je krajnje vreme da počnete da budete zadovoljni umerenim rezultatima. Ukoliko ste zauzeti, sve može da bude komplikovano, jer komunikacija neće biti dobra unutar veze. Ako ste slobodni, koristite vikende za putovanja kako biste nekog upoznali.

Lav

Strpljenje će biti imperativ, pa samo ako budete uspeli da savladate svoj temperament, uspećete da dođete do razultata samim krajem perioda. Emocije unutar veze mogu biti značajno uzdrmane pojavom ljubomore koja neće imati naročito realno utemeljenje. Ako ste slobodni, je moguća ponuda za avanturu.

Devica

Postoji nekoliko načina da stanje u svom poslu sredite, iako vam sigurno neće biti sasvim lako da sprovedete boljitak. Emotivni partner će vam biti značajna podrška u svemu što radite, ali to ne znači da neće biti malih problema. Ukoliko ste slobodni, imaćete ponudu od osobe koja je veoma ostvarena.

Vaga

Naći ćete neki zanimljiv način da uspete u poslu i da zaista sve ono što treba razrešite bez naročite muke. Sada ste posebno domišljati. Emotivni partner će postati ljubomoran izvan svake mere i granice i to će vas baš deprimirati. Ako ste slobodni nećete imati nikakav problem sa komunikacijom, što je velika prednost.

Škorpija

Vaša tendencija da koristite svoj šarm, pa i seksepil u poslu zaista može da bude jako korisna i nećete se libiti da je koristite. Ako ste u vezi, potrudite se da svog emotivnog partnera malo više motivišete da bude bolji, kako bi ceo odnos bio prisniji. Ako ste slobodni, osoba iz sfere politike ili medija će vam prići.

Strelac

Tokom ovog perioda ćete često imati utisak da stvari nisu baš najbolje moguće, ali jednostavno nećete imati previše snage da bilo šta menjate. Emocije koje partner ima ka vama će u ovom periodu biti još vidljivije i to će doneti lepo stanje. Ako ste slobodni, pokušajte da osvojite svoju staru simpatiju sada.

Jarac

Uspećete da realizujete sve ono što dugo vremena planirate, ali i dalje nećete biti zadovoljni, najviše zbog nakupljenog stresa. Emotivni partner će vam svojim rečima pomoći da shvatite suštinu pravca i cilja u kome se emotivni odnos kreće. Ukoliko ste slobodni, možete da očekujete da se dogodi prava ljubav.

Vodolija

Postoji nekoliko načina da prosperirate u poslu tokom ovog perioda. Ukoliko budete domišljati, uspećete da gotovo sve sredite. Emotivni partner će postati daleko više zahtevan nego do sada, što će vas deprimirati, ali će biti i lepih dana. Ako ste slobodni, ovaj period može da vam donese sasvim novu vezu.

Ribe

Imaćete jako interesantne poslovne susrete tokom ovog perioda, a neki novi dogovori će doprineti tome da sve krene da se dešava finim putem. Uz malo truda vaša emotivna veza će zablistati punim sjajem. Uslišite neke partnerove želje. Ako ste slobodni, novi udvarači će se pojavljivati i doneti nešto novo.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.