NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Četvrtak 4.10.2018

Dnevni horoskop – Četvrtak 4.10.2018

Ovan

Uzivajući u uspehu i dobroj sreći koja vas u poslednje vreme prati, vaše samopouzdanje danas doseže vrhunac. Privlačite ljude koji sa vama dele interesovanja i pogled na svet. U pitanju su poslovni saradnici, bliski prijatelji ili čak novi romantični partneri. Budite opušteni i sigurni u sebe. Imate lepe mogućnosti.

Bik

Danas vaša osećajna strana udružuje snage sa praktičnom. Slobodno sledite intuiciju i sa ostatkom sveta podelite vaše zanimljive ideje. Nemojte biti iznenađeni kada budu prihvaćene od strane drugih, sreća je danas na vašoj strani. Iskoristite ovu prednost, koliko već sutra, možda će se mnogo toga promeniti.

Blizanci

Bićete veoma zauzeti u toku ovog dana, prvenstveno zbog nekih obećanja koje ste ranije dali. Potrudite se da ispunite što više, u njima ćete i vi uzivati. Ukoliko vam ostane vremena, ne bi bilo loše da se posvetite nekom humanitarnom radu. Vaša pomoć će značiti mnogima, a i vaše retoričke sposobnosti su izražene.

Rak

Finansijski uspeh u poslednjih nekoliko nedelja vam se čini previše dobar da bi bio istinit, pa ipak stvarnost je zaista takva. Budite srećni i uživajte u ovom danu, počastite se nečim, zaslužili ste. Sa druge strane, ne bi bilo loše da porazmislite o nekim budućim investicijama ili načinu uštede novca.

Lav

Iskoristite dan da proslavite uspeh koji ste konačno ostvarili. Vredno ste radili protekle nedelje i sada konačno možete da uživate u rezultatima svog rada. Moguće je da ćete danas postaviti još jedan cilj od naročitog značaja, on bi mogao da se odnosi na neko dodatno profesionalno usavršavanje ili slično.

Devica

Danas biste mogli da iskoristite vreme da razradite strategiju kako da napredujete u profesionalnoj sferi. Verovatno ste o tome još ranije razmišljali, ali sada je trenutak da planove i želje sprovedete u delo. Ne oklevajte i ne budite neodlučni. Ma koliko vam se neke ideje činile neverovatne, imajte vere u sebe.

Vaga

Ovaj dan je generalno povoljan u smislu međuljudskih odnosa. U partneru pronalazite podršku, a u vezi sigurnu luku koja za vas predstavlja utočiste od svakodnevnih problema. Poslovni partneri vas cene i uvažavaju, a prijatelji su tu za vas u svakom momentu. Budite otvoreni, pošteni, iskažite svoja osećanja.

Škorpija

Dan je idealan za nove poslovne poduhvate i, generalno, stvari koje se tiču karijere. Čini vam se da su neke stvari previše dobre da bi bile istinite, ali budite uvereni da su se kockice pokopile prvenstveno zbog vaše posvećenosti i uloženog truda. Danas možete da očekujete unapređenje, povišicu ili dobitak.

Strelac

Razgovor sa vama bitnim ljudima može dovesti do nekih novih saznanja. naučićete nešto zanimljivo što će vas podstaći na dodatna istraživanja. Moguće je da ćete poželeti negde da otputujete kako biste obogatili vaše znanje o jednoj naročitoj temi. Odlazak na put bi bila prava stvar za vas, stoga ne oklevajte.

Jarac

Dan je idealan za emocije. naravno, pozitivne, koje vam donose mnoga zadovoljstva. Međuljudski odnosi vas čine radosnom i zadovoljnom osobom. Romantična strana vaše ličnosti je posebno naglašena i danas biste mogli da vašu vezu konacno i ozvaničite. Bliski prijatelji bi mogli da vam ukažu poverenje.

Vodolija

Odnosi sa komšijama, prijateljima, članovima porodice će danas biti prilično zategnuti. Iz nekog razloga, vi ste za njih “trn u oku”. Moguće je da vas profesionalni uspeh nisu spremni da prihvate na pravi način. Ne očajavajte, bar u poslovnom okruženju nailazite na podršku i neophodno priznanje. Sreća uskoro stiže.

Ribe

Profesionalni uspeh se danas pretače i na privatnom planu. Sreća vas prati u svim sferama života, te stoga uživajte u ovom danu! Moguće je da ćete bas danas ostvariti finansijsku stabilnost na duže staze, te stoga odvojite malo vremena da proslavite sa vama dragim ljudima. Prepuni ste pozitivne energije, i motivacije.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.