NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni Horoskop – Četvrtak 24.5.2018

Dnevni Horoskop – Četvrtak 24.5.2018

Ovan

Razmislite kome treba da se priklonite u poslovnoj saradnji, oni koji znaju da odaberu pravu temu automatski dobijaju i najbolje rezultate. Sve je povezano, potrebno je da napravite dobar izbor. Veći izliv neznosti pred voljenom osobom deluje podsticajno na zajednički odnos. Moguća su prijatna izenađenje.

Bik

Imate dovoljno energije da se oprobate u nekim novim ili neobičnim situacijama. Tajnu vašeg uspeha, predstavlja dobro osmišljena kombinacija lepih i korisnih stvari u različitim pravcima. Slobodno izrazite svoju ljubavnu sreću, priuštite sebi neku “uzbudljivu zabavu” u dvoje. Budite maksimalno romantični.

Blizanci

Postoji osoba koja vas iritira svojim izjavama ili neprofesionalnim ponašanjem. Poslovne probleme ne možete rešavati mimo nekog ustaljenog protokola, ali dokazivanje pravde ne predstavlja vas primarni cilj. Indirektno pokušavate da utičete na nečiju emotivnu odluku. Bliska osoba može doneti lepu vest.

Rak

Osvojili ste nečiju naklonost ili simpatije, ali to ne predstavlja dovoljnu garanciju za poslovni uspeh. Osnovni problemi koji utiču na promenu poslovno-finansijske klime proizilaze iz loše komunikacije među saradnicima. Pokažite svoje pozitivne namere i budite velikodusni prema voljenoj osobi.

Lav

Vaše ideje ne znače mnogo, ukoliko se i vaši saradnici ne založe za slične principe u poslovno finansijskim dogovorima. Uspešni rezultati podrazumevaju zajedničko poverenje i dugoročniju saradnju. Pokušavate da delujete pribrano, ali opterecuju vas nove ljubavne dileme ili loš predosecćj koji imate.

Devica

Ukoliko vam je stalo da ostvarite svoje poslovno-finansijske interese, upotrebite praktičnu pamet i lično iskustvo. Važno je da se pravilno distrancirate od osobe koja ima sumnjive namere ili negativan uticaj na vaše ponašanje. Nema potrebe da smišljate različite izgovore pred voljenom osobom.

Vaga

Ukoliko vas neko opominje da promenite svoje kriterijume u poslovno-finansijskoj saradnji, dobro razmislite o krajnjem ili mogućem ishodu. Svaka korisna informacija treba da vas približi uspešnim rezultatima. Suvise burno reagujete na “sitnice”, dok partner na vama sprovodi različite testove.

Škorpija

Nalazite se pred novom poslovnom dilemom. U susretu sa saradnicima morate imati dovoljno moralne hrabrosti, da prihvatite odgovornost za ono što ste izjavili ili učinili. Nema potrebe da izbegavate sučeljavanje. U emotivnom smislu, delujete ranjivo i tražite neko “mirnije utočiste”.

Strelac

Neke iznenadne promene u poslovanju, više raduju vas nego vašu okolinu. Budući da se nalazite u centru vaznih događaja, upotrebite svoje skrivene adute u odnosu na poslovne konkurente. Procenite dobar trenutak za nastup. Partner često kritikuje vaše ponašanje, smatra da nemate dovoljno ubedljiva

Jarac

Pokušavate da zasenite svoju okolinu i u ambicioznom stilu prihvatate različite obaveze. Ipak, poslovni događaji ne idu u željenom smeru. Zarad postovanja nekih privatnih ili poslovnih dogovora, prihvatite kompromisno rešenje. Iritira vas partnerovo ponašanje ili odluke. Kontrolišite svoje impulse, što više.

Vodolija

Delujete zadovoljno zbog novih informacija. Važno je da osmislite dobar plan i da podstičete stvaralačku atmosferu. Ipak, vas spoljašnji uspeh ne predstavlja i veliki adut pred voljenom osobom. U ljubavnom životu postoje neka drugačija pravila ili “merila vrednosti”. Fascinirajte svog partnera neobičnim idejama.

Ribe

Strogo procenjujete nečije postupke i uporno pokušavate da nametnete nova pravila ponašanja u poslovnoj saradnji. Nema potrebe da previše pričate o svojim poslovnim planovima, povučite konkretan potez bez suvišnih komentara. Zamerate voljenoj osobi, da veruje u stvari koje ne mogu da se ostvare.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.