NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Četvrtak 16.5.2019

Dnevni horoskop – Četvrtak 16.5.2019

Ovan

Vaši saradnici imaju dobre ideje, stoga prihvatite nečiju inicijativu koja garantuje uspešne rezultate ili materijalnu sigurnost. Nemojte dozvoliti da se neko nepotrebno zamara detaljima koji nemaju presudan efekat za uspešnu saradnju. Izgleda da ste zanemarili nečija osećanja, ša vas vaša savest na to upozorava.

Bik

Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Neko od saradnika pažljivo analizira vaše ponašanje i prati rezultate koje ste ostvarili. Budite promišljeni, saradnja je nužna ali ne po svaku cenu. Osećate emotivnu inspiraciju u nečijem društvu i prija vam pažnja koju dobijate duže vreme.

Blizanci

Delujete snalažljivo u susretu sa saradnicima, ali postoje situacije koje zahtevaju neki dodatni rizik. Ponekad nije lako predvideti nečiju reakciju ili odgovor, upotrebite svoje najjače adute kada se nalazite u poslovnoj dilemi. Suviše brinete bez razloga, partner trenutno možda ne želi da vam poverava svoje misli.

Rak

Ukoliko vam je teško da ostvarite sve planirane obaveze, zatražite nečiju podršku i razumevanje. Potrebna vam je nečija asistencija, kako biste završili najteži deo posla. Udružite svoje interese sa osobom koju dobro poznajete. Delujete zabrinuto, partner često postavlja pitanja koja u vama podstiču nelagodnost.

Lav

Zainteresovani ste za nečiju ponudu ili za kombinaciju koja obećava značajan dobitak, stoga delujete užurbano u susretu sa saradnicima. Pre nego što donesete konačnu odluku, saslušajte nečiju priču i prihvatite koristan savet. Predstoji vam neko neobično emotivno zatišje ili nova dilema unutar veze.

Devica

Stalo vam je da odgovorite na novi poslovno-finansijski izazov. Konsultujte nečije mišljenje, pre nego što povučete odlučujuci potez. Važno je da održite dobru saradnju i da ostvarite svoje namere. Imate utisak da vaš ljubavni život nije dovoljno interesantan, ali uvek postoji dobro rešenje koje možete da osmislite.

Vaga

Ne verujete mnogo u nečija obećanja i zato proveravate različite informacije koje utiču na poslovnu saradnju. Dodatna mera opreza može da vas zaštiti od komplikacija i pogrešnih poteza. Nema razloga da suviše strogo ocenjujete nečije ponašanje. Voljena osoba ima dobre namere, iako deluje malo zbunjeno.

Škorpija

Ponekad treba delovati po instinktu i bez suvišnih objašnjenja. Neko ne razume najbolje vaše ideje, ali to ne treba da vas posebno zabrinjava. Preostaje vVam da delujete dovoljno efikasno i ubrzano, kako biste ostvarili svoje namere. Potrudite se da ulepšate različite događaje u svom porodičnom ili bračnom životu.

Strelac

Vaši saradnici imaju različita mišljenja o rešavanju nekog zajedničkog problema. Nemojte donositi ishitreni zaključak posle prvog utiska ili bez konsultacije sa jednom bliskom osobom. Potrebno je da prethodno osmislite dobar plan. Važno je da upotrebite svoj sarm ili uspavane zavodničke sposobnosti.

Jarac

Važno je da ispoštujete osnovni protokol, stoga nemojte činiti određene prekršaje koji mogu da vas kompromituju pred saradnicima. Postoji mogućnost da vam se pripiše veći deo krivice, nego što zaslužujete. Partner insistira na nekim zajedničkim promenama. Morate biti maksimalno taktični.

Vodolija

Ukoliko brzopleto prihvatite nečiju ideju, očekuje vas nova neprijatnost ili poslovno-finansijski promašaj. Pažljivo razmislite o alternativnim rešenjima koja vam stoje na raspolaganju. Nema razloga da donosite ishitrene odluke. Ako vam je stalo do susreta sa jednom posebnom osobom, nemojte oklevati sa pozivom.

Ribe

Ukoliko nemate dovoljno interesovanja za nečije ideje, budite iskreni i nemojte davati ishitrena obećanja. Najbolje je da ostanete uzdržani pred neobičnim idejama ili u susretu sa saradnicima koji ne ispunjavaju vaše kriterijume. Bez obzira na iznenadni zanos koji osećate, izbegavajte emotivne izazove veće vrste.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.