NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Četvrtak 14.6.2018

Dnevni horoskop – Četvrtak 14.6.2018

Ovan

Delujete energično i nestrpljivo, ali pojačana inicijativa sa Vaše strane ne donosi pozitivne rezultate i nečju naklonost. Ukoliko se uporno protivite nečijoj volji, primećujete da to donosi i određene posledice na završne rezultate. Važno je da učinite ono što zaista osećate, što ce Vam doneti izvesno olakšanje.

Bik

Ukoliko Vas neko opominje da promenite svoje zahteve u poslovno-finansijskoj saradnji, prihvatite određeni kompromis. Izbegavajte varijantu ekstremnog ponašanja ili preteranu razmetljivost pred svojim saradnicima. Preosetljivo reagujete na razlicite sitnice, partner ne primećuje stvari koje Vama smetaju.

Blizanci

Delujete duhovito i iskreno, tako da osvajate simpatije na različitim stranama. Stalo Vam je da ostavite dobar utisak na svoje saradnike. Uz briljantnu inteligenciju pokažite svojoj okolini da posedujete i neke druge osobine koje otkrivaju emotivnu stranu ili nove aspekte Vase licnosti. Planiraje neki provod.

Rak

Pogađa Vas nečije nekorektno ponašanje ili nepravda u poslovnoj saradnji. Međutim, važno je da se na kraju stvari završavaju na dobar nacin. Dovoljno ste umešni da prevaziđete neke iznenadne komplikacije. Ponekad u ljubavnom previranju kroz partnerski odnos treba isključiti razum. Moguća nova poznanstva.

Lav

Neko pokušava da Vas navede na svoje poslovno rešenje, ali Vi ste dovoljno snalažljivi i vešto izbegavate susret ili razgovor sa određenim saradnicima. Na kraju, pokazaće se da Vaša poslovna taktika donosi bolji uspeh. Za sada mudro prećutkujete odredjene situacije koje nisu po nečijoj volji. Opustite se maksimalno.

Devica

Dobro ste raspoloženi i verujete da uvek postoji neki zaobilazan način, na koji možete da ostvarite ono što drugi ne mogu. Samopouzdanje koje osećate deluje pozitivno i na Vašu okolinu. Umete da se zakteknete na pravom mestu. Nema potrebe da ponovo iskusavate nečije strpljenje ili emotivnu naklonost.

Vaga

Raspolažete sa ubedljivim argumentima, ali nekome od saradnika kao da nije stalo da istina ispliva na videlo. Stoga, nemojte očekivati veliku podršku u svojoj okolini. Važno je da pravilno završite posao koji ste započeli. Suviše Vas pogadja nečije ponašanje ili nova odluka. Stalo Vam je da se oraspoložite.

Škorpija

Neko Vam nudi dobru poslovnu priliku, ali istovremeno od Vas očekuje određenu protivuslugu ili strogu diskreciju. Razmislite o novoj poslovnoj nagodbi, nema potrebe da podcenjujete nečiju informisanost ili prakticne sposobnosti. U susretu sa voljenom osobom, više posvetite pažnju nekim zajedničkim temama.

Strelac

Novi događaji unose laganu pometnju u Vaše okruženje. Većina saradnika reaguje na prepoznatljiv način i bez vidljive koristi. Umesto da se intelektualno nadmudrujete sa raznim nesitomišljenicima, bolje je da povučete konkretan potez. Partner kao da pažljivo analizira Vaše ponašanje i ume često da negoduje.

Jarac

Na osnovu trenutne situacije u kojoj se nalazite donosite neku razumnu odluku. Potrebne su Vam pouzdane informacije, kako biste jasno definisali dugoročnije ciljeve u poslovnoj saradnji. Imate pozitivnu ulogu u jednoj zajedničkoj akciji. Nema potrebe da potiskujete svoja osećanja u ljubavi.

Vodolija

Stalo Vam je da pronađete efikasno rešenje, tako da se ne obazirete previše na različite komentare. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne i po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savet. Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili neki novi susret. Ljubav može biti izuzetno lepa.

Ribe

Ne dopada Vam se nečija uloga i ponašanje, ali nemate ni mogućnost da menjate poslovna pravila ili da utičete na izbor saradnika. Za sada ćutke prelazite preko nekih neprijatnih događaja i strpljivo čekate na bolje uslove. U odnosu sa voljenom osobom delujete raspoloženo. Ako ste slobodni, moguće poznanstvo.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.