NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Četvrtak 11.7.2019

Dnevni horoskop – Četvrtak 11.7.2019

Ovan

Trenutni položaj zvezda donosi vam lepe i intenzivne emocije u ljubavni zivot. Ako ste u vezi, verovatno ćete osećati neke promene na bolje. Ako ste slobodni, postoji mogućnost da vam se ostvari jedan dugo očekivani san. Hemija između vas i neke posebne osobe, bila ona vas partner ili ne, biće izražena.

Bik

Ako imate viziju o tome kako biste voleli da izgleda vaš ljubavni život, vreme je da to krenete da ostvarujete. Zvezde vas ohrabruju u tome. Ako trenutno niste sa osobom koju želite, polako istražite sve mogućnosti pomoću kojih biste mogli da je pridobijete. Zadržite svoj pozitivan duh i dobro raspoloženje.

Blizanci

Palentarni aspekat je danas takav da vas ohrabruje da krenete iz početka. Iako vas ove reči plaše i još uvek za to nemate hrabrosti, verujte da će sve što započnete da se završi pozitivno. Ako u dubini duše vi zaista znate šta želite, budite hrabri i uporni. To je način da ostvarite svoje snove bilo da su mali ili veliki.

Rak

Ako danas sretnete osobu koja vam se dopada, budite sigurni da su zvezde odgovorne za to. Ako ste zapostavili svog partnera, danas više nećete moći da se izvlačite na izgovore i moglo bi doći do rasprave. Nemojte tvrditi da ste upravu ukoliko niste. Budite fer, nasmejte se i prihvatite krivicu, budite fer.

Lav

Samo ako se budete trudili postići ćete ono što želite. Vi znate sta treba da ispunite da biste ostvarili svoj cilj, ali u vama nema dovoljno volje. A ima li dovoljno ljubavi? Ako ima, dajte sve od sebe da je sačuvate. U suprotnom, okrenite se na drugu stranu i pronađite drugi predmet interesovanja i delovanja.

Devica

Današnji događaji će uticati da se vaš ljubavni život u potpunosti preokrene. Trenutni položaj planeta je takav da postoji mogućnost da doživite iznenadnu aferu koja će načisto izmeniti vaš trenutni ljubavni život. Dobro razmislite šta gubite, a šta dobijate. Uprokos strastima i emocijama, budite jako prizemni.

Vaga

Planete vam danas daju energiju kojom biste mogli da ostvarite svoj cilj. Ako ste čekali povoljan dan za to, on je ispred vas. Imajte samopouzdanja i ne plašite se ničega. Sigurno je da vam nije prijatno, jer je staro i poznato uvek lakše od novog i nepoznatog, ali kada napravite prvi korak osetićete se bolje.

Škorpija

Vi ste uglavnom pristalica suptilnog prilaska i teško prihvatate glasne i razmetljive ljude. Neko vama blizak bi danas mogao biti veoma zahtevan i naporan, pa ćete doći u situaciju da ga izbegavate. To nije dobro rešenje. Bolje ustanite i otvoreno recite šta da vam to smeta. Moguća je nervoza veće vrste.

Strelac

Kretanje planeta vam daje energiju i snagu da ostvarite sve svoje želje, snove i ciljeve. Vaš ljubavni život posle ovog dana, mogao bi da nikada više ne bude isti. Prepreke koje su vam delovale nesavladivo, danas bi napokon mogle da dobiju način da se reše. Šta god da je upitanju, nemojte osećati svoju grižu savesti.

Jarac

Danas ćete biti nezaustavljivi. Pozicija planeta vam daje jaku silu i moć u svakoj situaciji u kojoj se nađete. Neka osoba, iz razloga koji samo vi znate, uspeva da upravlja vama. Verovatno su upitanju vaše jake emociju, jer bez obzira na snažnu ličnost, ni vi niste od kamena. Budite otvoreniji sa emocijama.

Vodolija

Danas je položaj nebeskih tela takav, da ćete požleti da napravite promene u trenutnoj vezi. Pitaćete se kako ste uopšte do sada trpeli sve. Ali nemojte preterivati. Danas ste samo posebno osetljivi i sve vam smeta. Nemojte donositi nikakve nagle odluke. Vaš partner je isti kao inače. Problem je u vama.

Ribe

Iako se uporno trudite da kontolišete svoja osećanja i to iz razloga koji su samo vama poznati, zvezde će uticati da one budu toliko snažne, da će to biti gotovo nemoguće. Kada budete sreli tu osobu, bićete preplavljani emocijama i svi oko vas će videti da ste se zaljubljeni do ušiju. Ne plašite se svoje ranijvosti.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.