NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Četvrtak 11.10.2018

Dnevni horoskop – Četvrtak 11.10.2018

Ovan

Poslovna taktika koju sprovodite donosi pozitivne rezultate, ali neko dodatno proverava vaše sposobnosti. Ne volite kada vam saradnici postavljaju različita pravila ili ograničenja. Potrudite se da kontrolišete svoju impulsivnu prirodu. Delujete suviše uznemireno, pa će voljena osoba biti u velikim dilemama.

Bik

Vaše raspoloženje oslikava dobru volju i samopouzdanje. Lako možete da se izborite za bolji plasman ili za vodeće mesto u krugu saradnika. Ali, zbog prevelikih ambicija ili nagašenih afiniteta prema materijalnom carstvu trpi vaša porodica. Napravili ste propust u ponašanju, koji može biti problematičan.

Blizanci

Skrenuli ste pažnju na sebe, ali na pogrešan način. Potrebna vam je nečija moralna podrška i pouzdana asistencija. Nemojte dozvoliti da vas uhvati panika, dobro razmislite kome treba da se obratite za poslovnu podršku. Uporno pokušavate da prikrijete svoje planove ili neke “emotivne tragove”.

Rak

Prolazite kroz različite poslovne situacije, ali umete da emitujete pozitivne signale svojoj okolini i to donosi određeni odjek. Na kraju imate više razloga da budete zadovoljni, iako ne izgleda sve onako kao što biste vi želeli. Nema razloga da gubite samopuzdanje. Emotivno ste uznemireni sa mnogo dilema.

Lav

Poslovni susreti protiču u atmosferi psihološke tenzije ili u nastojanju da promenite nečije mišljenje. U poslovnom rivalstvu sa određenim saradnicima, pokazaće se da neko drugi ima više sreće ili iskustva. Ukoliko osećate emotivnu rezignaciju, razmislite u čemu ste pogrešili prema voljenoj osobi skorije.

Devica

Nema potrebe da nekom od saradnika pripisujete krivicu za svoj poslovni neuspeh. Produžena rasprava ilustruje vašu nesigurnost ili nemoć da prevaziđete trenutnu situaciju. Važno je da izvučete dobru pouku. Nalazite se pod dodatnim emotivnim pritiskom, morate da ispoštujete nečiju volju ili velike zahteve.

Vaga

Neko pokušava da vas podstakne na drugačiji način razmišljanja ili da proširi vaše saznajne vidike. Novo iskustvo u poslovnoj saradnji pokazaće se od višestruke koristi. Pokažite spremnost na novi poslovni izazov. Nema potrebe da ignorišete nečije emotivne signale. Partner deluje vrlo zanosno i izazovno.

Škorpija

Nema razloga da se ponašate nepravedeno, prema osobi koja ima pozitivnu ulogu u vašem poslovnom ili društvenom životu. Saradnja i dogovor vas obavezuju na poštovanje zajedničkih pravila ili na uvažavanje različitih afiniteta. Očekuje vas prijatno iznenađenje u susretu sa voljenom osobom koja je maštovita.

Strelac

Uspeh koji ste ostvarili ima šire značenje i predstavlja dobar primer za vašu okolinu. Prihvatite korisne savete. Najbolje priznanje predstavljaju iskreni komplimenti koje dobijate od svojih saradnika. Nemojte dozvoliti da vas mimoiđe ljubavni poziv ili da se voljena osoba suviše udaljava od zajedničkih tema.

Jarac

Očekujete pozitivne komentare i nečije poslovno protežiranje, ali situacija se dodatno komplikuje. Prihvatite nečiji savet i ispravite svoj propust. Važno je da sačuvate prisebnost duha i svoje poslovne interese. Nemojte izgovarati “teške reči” pred voljenom osobom. Prijaće vam opustenija atmosfera.

Vodolija

Prilagođavanje na određene uslove predstavlja pozitivan poslovni predznak, pokažite da imate dovoljno interesovanja za različite ideje. Kreativnost koju izražavaju vaši saradnici, moguće je upotrebiti na praktičan način. Imate veliki uticaj na partnerovo raspoloženje, nemojte dozvoliti da se suviše razdvojite.

Ribe

Vaše poslovne ideje prolaze zapaženo na različitim stranama. Nalazite se u pozitivnom trendu i pred važnim odlukama. Neko vam iskreno pomaže da unapredite svoj poslovni ili privatni status. Važno je da vaš poslovni uspeh i emotivna sreća potraju što duže. Svoju pažnju i emocije posvetite svom partneru.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.