NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Dnevni horoskop – Četvrtak 1.2.2018

Dnevni horoskop – Četvrtak 1.2.2018

Ovan

Imate izraženu potrebu da kontrolišete partnera, a još uvek niste svesni da to uopšte neće izaci na dobro. Razlog ovakvom ponašanju leži u vašoj ljubomori, a ona, pak, u nedostatku samopouzdanja. Sumnje vam dodatno podstiče partnerova nezainteresovanost – najverovatnije ga neko iz okoline huska protiv vas.

Bik

Neke pripreme kojima ste posvećeni vam oduzimaju prilično vremena, te stoga ne uspevate da se posvetite partneru i njegovim željama. Vama je takođe potrebna pažnja, ali ne dobijate je u dovoljnoj količini. Popričajte o svemu što vas tišti, svatićete da i niste toliko udaljeni jedno od drugog.

Blizanaci

Danas ste pomalo zatečeni i začuđeni jer osećate da se voljeno biće distanciralo od vas. Nije sve tako crno – partneru je samo potrebno da provede neko vreme baveći se svojim interesovanjima. Mogli biste da se ugledate na njega i provedete neko vreme u druženju sa prijateljima sa kojima se dugo niste videli.

Rak

Danas će vas zvezde staviti pod svoje. Prepustite se događajima bez previše razmišljanja i mozganja. To je najbolje rešenje za danas i doneće vam siguran uspeh na ljubavnom planu. Opustite se. Pravo je vreme da mnogo pogrešnih koraka i svaljivanja krivice na druge shvatite da ste samo vi odgovorni za svoj zivot.

Lav

Danas ćete se zapitati šta se događa sa vama i vašim emotivnim životom. Kosmos ima za vas planove, ali da bi oni mogli da se ostvare, moguće je da ce vas poremetiti malo. Zato se ne brinite ako vam se dogodi neka nezgoda na ljubavnom planu i verujte da je to samo priprema za novo i pozitivno iskustvo.

Devica

Danas se osvrnite na avanturu koju ste imali u poslednjem periodu. Zvezde vam poručuju da dobro razmislite o sebi i o osobi koja je upitanju. Skinite ružičaste naočare i spustite se na zemlju. Pokušajte da sredite svoj emotivni život kako bi ste bili srećniji, pozitivniji i zadovoljniji. Možete postići ravnotežu.

Vaga

Nemojte se iznenaditi ako danas dobijete telefonski poziv od osobe sa kojom ste nekada bili u vezi. Veoma je moguće da ona želi da obnovite vašu ljubav. Pa ipak, vi niste zainteresovani za pomirenja i kontakte bilo koje vrste, jer ste je odavno preboleli. Ne dozvolite da vam situacija pokvari raspoloženje.

Škorpija

Poznato lice iz proslošti ce vas navesti da razmislite o tome ko i šta ste danas. Da li ste se promenili i da li su promene na bolje ili na gore. Zvezde vam savetuju da uprkos mislima ne padnete u očaj, vec da to iskoristite u svrhu poboljsanja kvaliteta vašeg trenutnog ljubavnog života, koji možete lako popraviti.

Strelac

Ukoliko ste slobodni, potencijalna simpatija spremno prihvata vašu igru zavođenja. Danas će vaša sposobnost flertovanja biti na vrhuncu. Ako se nalazite u vezi, sledi vam udaljavanje od voljenog bića. Najbitnije je za vas je da se fokusirate na budućnost, umesto da stalno živite u prošlosti, koja vas guši.

Jarac

Danas će partner pokusati da vas gurne u drugi plan, jer je umoran od vašeg previše dominantnog stava. Ovo i nije tako loše. Prepustite malo drugima vođstvo i odmorite se. Ako ste slobodni, razmislite malo o svojm kriterijumima kada je partner upitanju. Da možda ne tražite previse? I da li trebate popustiti.

Vodolija

Razočarani ste nekim postupcima vašeg partnera, a niste baš sasvim sigurni sta vam to smeta. Svađe i nepredviđene reakcije sa obe strane bi mogle danas da donesu i prekid ili zahlađenje odnosa. Ako ste od nedavno u vezi, ne trudite se da ostavljate što bolji utisak po svaku cenu. Budite spontani i prirodni.

Ribe

Vaša veza je sigurna i stabilna. U partneru imate potpunu podršku i utehu kada vam je najpotrebnija. Mogli biste da ga prijatno iznenadite ukusnom večerom i toplom kupkom. Vi već znate kako da mu pokažete koliko vam znači u životu. Slobodni pripadnici ovog znaka bi mogli da pronađu partnera.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.