NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
DNEVNA TAROT KARTA-utorak, 6. februar 2018

DNEVNA TAROT KARTA-utorak, 6. februar 2018

Desetka Novčića

Tarot karta za danas je uspravna Desetka Novčića koja ukazuje da je ispred vas dan koji može doneti materijalni prosperitet kao i emotivnu sigurnost.
Možda su temelji sadašnjeg napretka, moćnosti da ovaj dan iskoristite kako karta savetuje, postavljene u daljoj prošlosti, i to kao uzajamna i korisna razmena saveta, ili ste nekome finansiski pomogli i sad imate podršku te osobe.
Tarot vam otvara nova vrata i sad možete računati na pomoć kao i blagostanje pre svega u novcu, materijalnim dobrima, ali preko ljudi sa kojima ste u bliskim odnosima: preko porodice, prijatelja.
Potrebno je samo da vam se ne nameću ograničenja (svesno ili ne) jer vam je danas potrebna potpuna sloboda u odlučivanju, u suprotnom možete sebi samo stvoriti izvor finansiskih sporova i problema.
Danas vam prijaju su otvoreni široki prostori, nosite žad, maslinasto zelenu boju, veče provedite sa porodicom, a miris koje danas donosi unutrašnju ravnotežu je miris Lipe.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.