NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
DNEVNA TAROT KARTA-subota, 7.oktobar 2017

DNEVNA TAROT KARTA-subota, 7.oktobar 2017

BEZIMENA KARTA XIII

Tarot karta za danas označava kraj nekog perioda.
Zahteva odricanje I raskid sa svim onim što nije neophodno I što sputava.
Sve što do sada nije bilo moguće postići, ovom kartom će postići potpuno oćišćenje.
Period koji ce doci ili je prošao moguće je da je ostavio utisak da se dalje ovako više ne može.
Ali Velike snage koja vam dolaze u pomoć su vasa razboritost I otresitost, koje vam govore da se mora mnogo toga korenito promeniti I krenuti dalje.
Ova karta pružiće Vam oslobadjanje od nekih strahova iz prošlosti.
Nikakav napredak nije moguć bez ove karte, I ona Vam otvara mogućnost da zakoračite u novi životni period, potpuno svesni svih svojh greški ali I vrednosti.
Označava je plavo-zelenaboja, vuk, Nema ni svoj miris, ni mesto koje bi joj odgovaralo.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.