NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
DNEVNA TAROT KARTA-sreda, 14.februar 2018

DNEVNA TAROT KARTA-sreda, 14.februar 2018

ZALJUBLJENI VI

Danas ce vas pratiti karta Zaljubljeni.
Moguce je da ce biti puno osećajnih susreta, Jer ova karta simboliše vezu,brak,udruživanje.
Doneće Vam fizičku ali I moralnu toplinu, osetićete sve sve ubode Amorovih strela.
Takodje može ukazati na mogućnost da se bavite dvema podjednako važnim profesijama,ili da vam otvori mogućnost za dodatnu zaradu ili posao.
Vodite računa, jer može dovesti do inpulsivnosti , nedostatak zrelosti.
Ponekad, karta Zaljubljeni neće dopustiti izbor.
Vodite računa, nežnog ste zdravlja, potrebno Vam je da pronadete ravnotezu izmedu osecajnog i fizickog.
Pokušajte lečenje prirodnim sredstvima.
Danas nosite turmalin, bledoljubičastu boju.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.