NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
DNEVNA TAROT KARTA- ponedeljak 29.januar 2017

DNEVNA TAROT KARTA- ponedeljak 29.januar 2017

OBEŠENI XII

Danasnja karta Obešeni ukazuje da treba povesti računa o sopstvenoj preosetljivosti, emotivnoj ranjivosti.
Danas nemojte tražiti u sebi krivca za sve što se oako Vas dešava. Danas se treba služiti glavom da bi ste uspeli.
Bićete u prilici da druge savetujete I dajete lekcije onoga sto ste vi već shvatili I prihvatili. I prihvatiti eventualnu zrtvu, ustupak za nekoga.
Velikodušni, mada vrlo setnog raspoloženja, pokazujute preteranu nervnu napetost, krajnji senzibilitet.
Može se desiti da pomislite da je neophodan prekid emotivne veze, ali karta Obešeni je tu da vas upozori da do prekida nece doći, ili će doći mnogo kasnije.
Sve je samo stvar vaše preosvetljivosti.
Upotrebite logično razmišljanje I budite svesni svih svojih kvaliteta, koristite svoju intuiciju koja će danas biti pojačana.
Povedite računa o zdravlju, skloni ste prehladama, virusima. Nosite ahat, I sedefasto belu boju.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.