NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
DNEVNA TAROT KARTA – ponedeljak, 15. januar 2018

DNEVNA TAROT KARTA – ponedeljak, 15. januar 2018

Današnja karta:
Vitez Pehara-Gospodar Talasa i Voda,Kralj Morskih Trupa

Vlada od 20° Vodolije do 20° Riba, uključujući veći deo Pegaza-vatreni deo vode, ili moć rastvaranja. Karta ga predstavlja kao ratnika u crnom oklopu,sa belim krilima, na belom konju. ruci nosi Pehar iz koga izlazi Rak,znak vode u napadu.Paun simbolizuje blistavost vode.
On je ljubak, diletant, prijatan je na jedan trpeljiv način. Brzo reaguje kada ga nešto privlači, i lako se oduševljava takvim podstrecima; no ne krasi ga istrajnost.
Izvanredno je senzitivan na spoljnje uticaje, ali bez stvarne dubine karaktera.Žustrina i žestina neprimerene su ličnosti po prirodi blagoj i spokojnoj; retkost je zaista, sresti osobu koja je uskladila te međusobno sukobljene elemente.
Glavna značenja:Intuicija,duhovnost,inspiracija,razuman savet.
Poruka dana: Devojke, očekuje vas uzbudljiv weekend sa jednim “Vitezom Pehara-Gospodar Talasa i Voda,Kralj Morskih Trupa”

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.