NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
DNEVNA TAROT KARTA- petak, 9.februar 2018

DNEVNA TAROT KARTA- petak, 9.februar 2018

PAPA V

Tarot karta koja će Vas danas pratiti je Papa.
On znači stabilnost mentalnih.snaga kao i principa.
Donosi vam lakoću u rešavanju svakodnevnih problema, potrebu za ravnotežom.
Danas će te osetiti potrebu za udobnošću, konforom, dobrom hranom.
Osetićete toplinu koju karta Papa pruža drugim ljudima, imaćete te potrebu da nekoga utešite , date savet mladjoj osobi od sebe.
Danas Karta Papa Vam daje puno topline za osobe iz vaseg okruženja.
Ako je posao u pitanju, pazite da ne zakasnite, jer Papa u poslovnom smislu izaziva I zakašnjenja, I poteškoće u večini slučajeva društvene prirode.
Vaš Ego je danas izuzetno jak, pod uticajem karte Papa, pripazite da neopterećujete okolinu.
Vodite računa o krvnom pritisku, I cigaretama, nosite crvenonarandjastu boju, poklonite partneru ružu uz bogatu trpezu, negde ispod drveta bora, jer ovo drvo danas predstavlja kartu Papa.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.