NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
DNEVNA TAROT KARTA-5.februar 2018

DNEVNA TAROT KARTA-5.februar 2018

PRAVDA VIII

Povodom karte Pravda za danas, treba razmišljati o pravilu uzroka i posledice.
Sudska pravda nema ničega zajedničkog sa ovom kartom koja dejstvuje kao bumerang.
Postoje aspekti da Vam se vaše Misli i dela vracaju u obliku u kome su već postojali.
Ovoje karta apsolutne istine ujedno i I čuvar našeg doma .
Nemojte biti velikodušni prema sebi i sami sebi ostanite neumoljiv sudija.
Ova karta ne dozvoljava da se sudi o drugima, jer oni imaju svoju istinu koja je često drugacija od naše.
Pravda isto tako simboliše formiranje pozitivnih misli, traganje za njihovim ostvarenjem i ukazuje Vam na najbolje načine da napredujete.
Za ovu kartu vreme postoji; kad-tad požnjećete plodove htenja ili želja koje smo pravilno formulisali pod uslovom da nikome ne mogu da naškode, a narocito ako su stvaralačke.
Pravda simboliše, neophodnost da se uvede red.
Kompromis ne postoji. .

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.