NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
DNEVNA TAROT KARTA-1.februar 2018

DNEVNA TAROT KARTA-1.februar 2018

Tarot otvaranje:
Mesec i Sunce Ipak jedno bez drugoga ne mogu..

MESEC

Kao da predstavlja trenutak u kome smo ste izgubili duboko negde u podsvesti. Suočavanje sa tamnom stranom ličnosti. Nema nigde nijednog materijalnog znaka ili odredišta po kome bi se ravnali, samosvest ili sopstvena snaga ostaje jedina uzdanica za predstojeću zamku sukoba sa destruktivnim snagama nesvesnog. Ovo je jedan od podsednjih koraka ka duhovnom, psihilčom rastu to je kako mnogi nazivaju suočavanje sa sopstvenom Senkom.

SUNCE

Crna depresija iz prethodne karte je isčezla. Ali zaslepljujuca svetlost Sunca može da bude opasna za ljude. Vatra je dobar sluga, ali opak gospodar. Nemojte se uljuljkivati u lažan osećaj sigurnosti, zbog pozitivnog uticaja koji trenutno vlada u Vašem životu. Izbegavajte zamku samodopadanja. Sunce daje vitalnost, energiju i stvaralačku snagu, iskoristite te darove do kraja. Uživajte u čistim i jednostavnim stvarima i u umetnosti. Sunce je posebno povoljna karta. Poruka je u pozitivna, ali sadrzi i upozorenje: čuvajte se ponosa.

Sunce predstavlja radost života, želju za stvaranjem i pre svega ljubav za samim sobom. Ako na pravi način voliš sebe volećeš ceo svet.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.