NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
DNEVNA TAROT KARTA-1.februar 2018

DNEVNA TAROT KARTA-1.februar 2018

Tarot otvaranje:
Mesec i Sunce Ipak jedno bez drugoga ne mogu..

MESEC

Kao da predstavlja trenutak u kome smo ste izgubili duboko negde u podsvesti. Suočavanje sa tamnom stranom ličnosti. Nema nigde nijednog materijalnog znaka ili odredišta po kome bi se ravnali, samosvest ili sopstvena snaga ostaje jedina uzdanica za predstojeću zamku sukoba sa destruktivnim snagama nesvesnog. Ovo je jedan od podsednjih koraka ka duhovnom, psihilčom rastu to je kako mnogi nazivaju suočavanje sa sopstvenom Senkom.

SUNCE

Crna depresija iz prethodne karte je isčezla. Ali zaslepljujuca svetlost Sunca može da bude opasna za ljude. Vatra je dobar sluga, ali opak gospodar. Nemojte se uljuljkivati u lažan osećaj sigurnosti, zbog pozitivnog uticaja koji trenutno vlada u Vašem životu. Izbegavajte zamku samodopadanja. Sunce daje vitalnost, energiju i stvaralačku snagu, iskoristite te darove do kraja. Uživajte u čistim i jednostavnim stvarima i u umetnosti. Sunce je posebno povoljna karta. Poruka je u pozitivna, ali sadrzi i upozorenje: čuvajte se ponosa.

Sunce predstavlja radost života, želju za stvaranjem i pre svega ljubav za samim sobom. Ako na pravi način voliš sebe volećeš ceo svet.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.