NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
DNEVNA KARTA – petak, 2. februar 2018

DNEVNA KARTA – petak, 2. februar 2018

Kraljica Diskova – Kraljica Tronova Zemlje
Ona simbolizuje ambiciju materije da učestvuje u radu stvaranja.
Osobe naznačene ovom kartom krase najlepše među tihim, skromnim osobinama. Imaju ambicija, ali su usmerene samo u korisnom pravcu. Odlikuju se neizmernom ljubavlju, nežnošću i plemenitim srcem. Nisu intelektualni tipovi i ne mogu se nazvati naročito inteligentnim, ali instinkt i intuicija više su im nego dovoljni da podmire sopstvene potrebe. Ti su ljudi tihi, skromni, marljivi, praktični, senzibilni, krotki.
Glavna značenja: Praktičnost, pronicljivost, finansijska pomoć.
Ukoliko su pod lošim uticajem, tupi su, ponizni, budalasti; pre robovi nego radnici. Život im je sasvim mehanički; i ne mogu se vinuti, niti makar samo pomisliti da se vinu, iznad svoje predodređene kobi. Skloni su prepuštanju alkoholnim pićima i narkoticima, požudi, pa čak i razvratu. Kao da jedino time što beže od onoga što jesu mogu da ostvare suštinsku sreću. Uopšteno se preporučuje da se tiho stupa napred bez hotimičnih napada na postojeće situacije.
Glavna značenja: Materijalizam, nesigurnost, konflit.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.