NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Devica slaganje sa drugim znacima

Devica slaganje sa drugim znacima

Devica slaganje sa drugim znacima

 

Kako se slažu Devica i Ovan

Devicu kao tipični ženski znak može najlakše naterati da se preda najmuževniji od svih, Ovan. Međutim, ako je muškarac Devica a žena Ovan, tada stvari idu nizbrdo i jedno drugome ce samo pronalaziti falinke. Netrpeljivost će pokrenuti libido i njihovi sukobi ce se okončavati u krevetu.

 

Kako se slažu Devica i Bik

Ovo je ljubav na prvi pogled. Ali kada trenuci nežnosti zaneme i dođe do sexa, nijedna strana nije oduševljena. Ako su intelektualci – odlični izgledi za brak. Njih može da poveže beskrajna priča, ali samo na određenu, zadatu temu. Ako nemaju zajednička interesovanja ovaj odnos može lako doći do problema.

 

Kako se slažu Devica i Blizanci

U poslu su idealni partneri, viđeni su na festivalima, tribinama, grupnim programima, ali u ljubavi previše intelekta na jednom mestu, previše mozganja, analiziranja, što sve hladi emocije. Kako su oboje perverzni mogu imati interesantne momente u krevetu.

 

Kako se slažu Devica i Rak

Kada se svetovi Raka i Device dotaknu, to je najčešće ili vrlo dobra ili vrlo destruktivna veza. Devici odgovara Rakova stalna potreba za nežnostima i dodirima, a Raku će odgovarati pedantnost i čistoća Device – pogotovo u domu i krevetu. Ovo može da bude dobra kombinacija čak i za brak koji će se teško razvesti.

 

Kako se slažu Devica i Lav

Strast Lava može ozbiljno uplašiti nežnu Devicu koja i te kako voli da se femka i da dugo ispituje teren za šta ovde sigurno neće imati vremena. Ali kako voli da živi na visokoj nozi, Devica će istrpeti sve što joj kod Lava ne odgovara kako bi uživala u udobnosti. Vremenom će poželeti da je dominantna, što joj Lav nikako neće dopustiti, bez obzira da li je reč o muškarcu ili ženi Lavu.

 

Kako se slažu Devica i Devica

Do njihovog upoznavanja prošlo je pet meseci, do veze devet, a za brak biće potrebno da budu zajedno minimum dve godine. Nikada neće prestati da se proučavaju i analiziraju ne shvatajući da što više čeprkaju bilo po prošlosti, bilo po nedostacima (fizičkim I psihičkim) ovoga drugog to su dalje od emotivne sreće.

 

Kako se slažu Devica i Vaga

Devica je intelektualni znak za razliku od Vage kojoj je najvažnije da uživa i bude lepa, bilo da se kao Vaga nađe muškarac ili žena. Samim tim će im manjkati svakodnevna komunikacija, ali ako je Vaga muškarac onda će se Devica pored njega osećati sigurno i opušteno.

 

Kako se slažu Devica i Škorpija

Još jedna česta kombinacija. Devica koja je nežna i stidljiva, pogotovo žena, kao da čeka čitav život baš Skorpiju da se pojavi i oslobodi svu tu strast iz nje. Svako je mazi, pazi, neguje, cvrkuće joj kao da je u krevetcu, a ona hoće da oseti strast, blud i snagu, opet, bilo da je muško ili žensko Devica! Svadjaće se obavezno oko sitnica koje nisu od životne važnosti.

 

Kako se slažu Devica i Strelac

Njih najpre privlači intelekt. Za svaku Strelčevu apstrakciju Devica će imati naučne dokaze ”za” ili ”protiv” što može biti zanimljivo na početku. Međutim vremenom, Strelca će početi da guši Devičina analitičnost, imaće utisak kao da je na saslušanju, a I vatren sex će mu nedostajati pa će malo prošvrljati sa strane.

 

Kako se slažu Devica i Jarac

Ova veza sigurno neće propasti finansijski jer će štek ovde uvek postojati i kod jednog i kod drugog. Međutim, emotivno veza je mnogo hladna, a oboje traže toplu osobu koja im može pružiti potrebne vatrene emocije. Kad jedan hoće da priča drugom se ljuti i obrnuto.

 

Kako se slažu Devica i Vodolija

Ovo je veza koja ne traje dugo, a ako traje onda je došlo do trajnog preobražaja jednog od njih, gubljenja identiteta iI poistovećivanja sa ovim drugim. Jedno u drugom bude strašne kreativne potencijale, nadahnuća i najbolja je za odnos profesor – student, roditelj –dete. U emotivne odnose donosi sexualnu fantaziju i jaku maštu, burne i eksplozivne svađe iI prekide.

 

Kako se slažu Devica i Ribe

Devica je na zemlji, a Riba na dnu okeana. Riba će Devici biti idealna meta za analiziranje ljudskih karaktera jer će Riba svoja raspoloženja menjati deset puta na dan. Ako je žena Devica, onda muškarac mora da je jak i snažan sa vidljivim mišićima, obrnuto, muškarac Devica traži devojku Ribu sa čudnim pogledima na svet, drugačiju od svih.

 

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.