NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Devica – 2019

Devica – 2019

Ljubav: Početkom godine ćete se baš truditi da „prevaspitate“ svog emotivnog partnera, odnosno da kod njega stvorite neke navike koje on zapravo nema, niti može da ih stvori. Kako godina bude odmicala, shvatićete da je to uzaludan posao i da to ne trebate da radite, pa ćete samim tim imati bolje odgovore od partnera. Ako ste slobodni, tokom letnjeg perioda očekujte najpre romansu koja će se pretvoriti u vezu.

Novac: Trudićete se svim silama da maksimalno iskoristite šanse koje će vam se ukazati, a biće ih sasvim dovoljno. Kroz neke nove saradnje će dolaziti i nova zarada. Jedino što trebate da zapamtite, je to da sve vreme morate da budete spremni na promene, čekanje, ali i na učenje, te usvajanje novih znanja koja mogu biti presudna u cilju poboljšanja finansijske situacije. Mogući su i vanredni dobici s jeseni.

Zdravlje: Najviše tegoba možete imati vezano za disajne organe, a posebno trebate posvetiti pažnju zdravlju pluća. Ukoliko ste asmatičar ili na drugi način imate disajne tegobe, godina vam može biti dosta teška. Obratite pažnju na ishranu, kako ne biste godinu završili sa ponekim kilogramom viška, a iznalaženje volje za rekraciju će značajno doprineti da se osećate bolje i budete zadovoljniji.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.