NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Devica – 2018

Devica – 2018

Posao: Ove godine ćete morati da sažmete sve svoje znanje u jednu celinu i svaki segment svoga znanja da koristite u poslu. Za vas je ovo godina u kome ćete stečeno znanje primenjivati, od znanja raditi, napredovati, ali i zaraditi odnosno živeti. Nije isključena mogućnost nekog dodatnog učenja i doškolovanja, bez obzira na godine života u kojima se nalazite. Poslovni trendovi će biti lepi tokom prvog, ali i trećeg kvartala ove godine, kada ćete kucati na mnoga vrata, ali i mnoga vrata koja su vam do sada bila nedostupna, uspeti da otvorite. Ključ uspeha dolazi preko saradnje sa inostranstvom, strancima, posebno za sve one koji rade u turizmu i srodnim oblastima.

Ljubav: Neprilike u postojećim emotivnim vezama naprosto mogu postati sastavni deo ove kalendarske godine, pa ćete se na taj trend nekako i navići. Međusobnih optuživanja sa partnerom može biti jako mnogo, naročite nesuglasice se mogu javljati zbog naglašene ljubomore, ali i zbog finansija kod parova koji žive zajedno. Ipak, sve će uvek uspeti da se prevaziđe, a svađe će biti kratkotrajne, iako učestale. Ukoliko ste slobodni, ovo je godina u kojoj možete upoznati svoju srodnu dušu sa kojom možete razviti sadržajnu emotivnu vezu sa predispozicijom budućnosti. Obratite pažnju na prva tri meseca ove godine, ali i na period kraja leta i početka jeseni koji to može doneti.

Zdravlje: Mogući su samo manji problemi, poput manjih povreda, ali i padova imuniteta koji mogu dovoditi do različitih virusnih i bakterioloških infekcija na koje trebate obratiti maksimalno pažnju.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.