NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Desetka diskova

Desetka diskova

Desetka diskova je jedna od pozitivnijih i sretnijih karata. Simbolizira zdravlje, nasljedstvo, priznanje i sretno umirovljenje. Savjetuje Vam da imate vjeru u dobru budućnost jer će Vam život postajati sve jednostavniji. Unatoč svim nedaćama i teškim preprekama Vi ste uspjeli sretno stići do cilja putovanja. Desetka nas sve podsjeća na činjenicu kako se na kraju sve složi u mozaik koji smo zamislili. Slijedi razdoblje u kojem ćete biti preplavljeni osjećajima samozadovoljstva, ponosa i sreće. Budite zahvalni na svemu što imate jer Desetka diskova označava financijsko blagostanje i harmoniju u vezama (obiteljskim, prijateljskim i poslovnim).

Posao

Nećete se niti najmanje nadati kada Vam bude ponuđeno napredovanje i povišica. Mjestom na koje ćete biti promaknuti biti ćete izuzetno zadovoljni. Vrijeme je za napredovanje i prihvaćanje svih ponuđenih prilika.

Ljubav

Odlično je vrijeme za druženja, upoznat ćete nekoga na sasvim neobičnom mjestu. Ako ste u vezi, odnos s partnerom će Vam biti sve bolji i iskreniji, Vaš će odnos preći na višu razinu. Desteka Vam poručuje da su pred Vama zaruke, vjenčanje ili zajedničko stanovanje. Uživajte u odnosu sa partnerom, mnogo ste truda uložili da ga izgradite takvim kakav on jest.

Financije

Financijski stojite odlično, imate mnogo više od potrebnog. Uložite u budućnost. Nemojte se bojati ulagati i riskirati, pravo je vrijeme za investicije. Situacija će biti mnogo bolja od Vaših očekivanja.

Zdravlje

Desetka je znak izvrsnog zdravlja i tjelesne kondicije. Takvo povojno razdoblje zadržat će se neko vrijeme; na Vama je da se potrudite i dobro razmislite kako to stanje održati što duže.

Duhovnost

Veoma ste mirni i spokojni, vrijeme je da taj duh podijelite s ostalima. Pozitivno ćete utjecati na socijalnu okolinu. Nakon dugo vremena osjetit ćete pripadnost, ponovno ćete se osjećati kao važan dio velikog lanca.

Karta okrenuta naopako

Simbolizira obiteljske razmirice i probleme, financijske teškoće, strah od nepoznatog i probleme na poslu. Razdoblje je u kojem ste previše fokusirani na ono što nemate, na ono što Vam nedostaje umjesto da fokus pomaknete na stvari i situacije koje možete mijenjati i na koje imate utjecaj. Koncentracija na nedostatke gradi nestabilan stav prema samome sebi i okolini. Nedostatak vjere i pozitivnog stava Vas čini tjeskobnim i prestrašenim. Obratite pažnju na posao jer je moguće da Vaše zaposlenje bude dovedeno u pitanje. Desetka koja je okrenuta naopako upozorava Vas na moguću bolest bliskog člana obitelji.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.