NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Da li svoje demone sami stvaramo?

Da li svoje demone sami stvaramo?

Da li svoje demone sami stvaramo?

Moguće je da demoni nisu ni bestelesne sile zla ni plod bolesnog uma, već da su pre natprirodna bića nižeg reda ili neupokojene duše umrlih koji su za života činili zlo. Demoni dosta liče na one nemirne duhove koji se prizivaju na seansama i koji tvrde da poseduju demonske moći. Možda su oni povod nekoj od srednjovekovnih priča o obožavanju đavola i koji su zazivali duše umrlih.
One su ih pohodile u jezivim demonskim formama, što je tačno onakva slika zla kakvu je crkva želela da raširi u narodu.
Mnogi od nas smatraju da đavo nije ništa drugo do personifikacija tamne strane naše ličnosti ili, kako bi to rekao K.G.Jung, da je đavo mitološki zlikovac koga mi iz straha odbijamo da prihvatimo i projektujemo.
Vikinzi su razmišljali na sličan način, što se vidi po njihovom Bogu i varalici Lokiju, koji je predstavljao neophodnu promenu i čija su zla tumačena kao manifestacije tamne strane ličnosti Bogova i Boginja koji su tako ispunjavali svoje skrivene i poštovanja manje dostojne želje.
Budisti veruju da mi naše demone sami stvaramo. Oni smatraju da u stanju koje nastupa posle smrti tela i koje se naziva “chonyid bardo”, pokojnik spontano stvara susrete sa silama dobra i zla, sa miroljubivim i ljutitim božanstvima.
Demoni, baš i kao milostivi Bogovi, postoje samo u našim mislima. Kada bismo shvatili da je pakao koji nas okružuje naših ruku delo, mogli bismo iz njega da pobegnemo u nirvanu-stanje kosmičkog blaženstva.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.