NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Čuvajte se ovog horoskopskog znaka kad poludi! Sa njime se nikako ne smete posvađati!

Čuvajte se ovog horoskopskog znaka kad poludi! Sa njime se nikako ne smete posvađati!

On će sigurno biti pobednik u svakoj svađi koju sa njime započnete! Nema nikakve šanse da ga pobedite. Ne samo da je on vešta svađalica, nego će uspeti da Vas potpuno porazi na apsolutno svim poljima! On je uvek za korak ispred svih.

 

Najveći problem je što on vlada informacijama od značaja. On u svađu nikada ne ulazi nepripremljen. On jako dobro zna šta mu je činiti, on je osoba koja je definitivno sme da kaže ono što drugi ne smeju. Svađe su njegov zanat, hobi, želja, uživanje, radost i sve što uz to ide.

 

Ni slučajno ne sme da Vam na pamet padne da izazovete njegov bes i gnev. On sigurno to neće podneti i postaće još više svađalački nastrojen nego što je bio.  Sve to može da ide do toga da kod njih probudite određenu vrstu gneva. Zato se potpuno trebate pouzdati u to da ako uđete u svađu sa njima da ćete izgubiti.

 

Njihova osvetoljubivost može biti ogromna. I može ići do te mere, da ne samo da žele da naude Vama lično, nego da žele nauditi Vama dragim osobama, članovima porodice, samo ako shvate da bi to povredilo Vas daleko više, nego da se obračunaju lično sa Vama koga smatraju krivima.

Oni su jako velika zlopamtila. Nikada Vam neće oprostiti, niti zaboraviti i oni su jedni od retkoh znakova zodijaka koji istinski sprovode ono da se “osveta služi hladna”. Svi ostali se dosta vremena nakon negativnog događaja “razmagnetišu”, zaborave, oproste, ali ne i oni, kod njih osvetoljubivost može da postane sve veća i veća kako vreme odmiče.

 

 

Ako do sada iz teksta niste uspeli da prepoznate nekog od članova svoje porodice, prijatelja ili poznanika, otkićemo Vam da se radi o horoskopskom znaku Škorpije:

scorpio-ciro-marchetti

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.