NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
ČULA

ČULA

Ljudska čula predstavljaju specifične procese u organizmu kao interakciju fizičkog i psihičkog procesa opažanja i doživljavanja, kako spoljašnjeg, tako i unutrašnjeg života. Čulima, zbog njihove kompleksnosti, upravljaju snopovi planetarnih uticaja.

ČULO VIDA – Sunce, Mars, Saturn
ČULO SLUHA – Sunce, Venera, Jupiter, Saturn, Neptun
ČULO DODIRA – Mesec, Merkur, Venera, Uran
ČULO MIRISA – Venera, Mars, Neptun
ČULO UKUSA – Mesec, Venera, Mars, Jupiter
ČULO EKSTRA SENZORNE PERCEPCIJE – Merkur, Uran, Neptun, Pluton

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

U radu sa klijentima koristim se astrologijom, numerologijom i Tarot kartama. Astrologijom se bavim skoro 30 godina. Izrađujem natalne karte pomažući vam da saznate ko ste vi, kakav je vas životni put, ukazujem vam sta je najbolje za vas sa astroloske tacke gledista. Takođe se bavim i Sinastrijom, gde vas savetujem šta da radite po pitanju vasih ljubavnih, porodičnih, poslovnih, prijateljskih odnosa. Kako da ostvarite harmoničnu i kvalitetnu vezu, brak i sa kojim partnerom možete ostvariti to. A kada dođe do nesuglasica ukazaću na srž problema i pomoći vam da to sve rešite . Specijalnost su mi horarna astrologija, elekciona astrologija, karmicka astrologijom i astromedicina. Izračunavam numerološke kodove i u kontaktu sa korisnicima vrlo rado volim da postavim pitanje i Tarotu.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.