NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Četvorka štapova

Četvorka štapova

Četvorka štapova simbolizuje slavlje, prosperitet, stabilnost i predanost. Nagoveštava dolazeći događaj (slavlje, zabavu) koji ne bi trebali propustiti. Bićete veoma ponosni na mnogo toga što ste nedavno postigli, Vaša će se okolina takođe ponositi Vama. Četvorka štapova upozorava Vas da ne otpustite kočnice previše jer još imate nedovršenog posla. Moguće je da ćete promeniti mesto stanovanja.

Posao

Nemojte dozvoliti da Vas nedavni uspeh i priznanje uljulja i ponese. Morate se još prilično potruditi da ostanete tamo gdje jeste. Ako Vam kočnice previše popuste i ponese Vas zabava sve postignuto moglo bi se srušiti kao kula od karata.

Ljubav

Četvorka štapova ukazuje na to da će Vam veza postati ozbiljnija, moguće je venčanje ili zajednički život. Ako niste u vezi obavezno posjetite svaki događaj na koji budete pozvani jer je velika šansa da ćete upoznati baš onu “pravu” osobu.

Finansije

Finansijski stojite zbilja dobro a taj će se trend i nastaviti. To nije slučaj puke sreće, već je to rezultat Vašeg napornog rada. Nagradite se nečime što će Vas razveseliti.

Zdravlje

Ako čekate rezultate nekog testa, njegov će rezultat biti zadovoljavajući po Vas i moći ćete odahnuti. Imate li problema sa zdravljem već duže vremena veroatno je da ćete uskoro naći rešenje. Nemojte odustati, budite uporni u traženju rešenja svog problema.

Duhovnost

Ako Vam prijatelji i rodbina negoduju zbog izbora duhovnog puta, nemojte da Vas to pokoleba ili razljuti. Uvažite njihove kritike koje proizlaze iz nerazumevanja na način na koji im pričate o tome. Sledite svoj instinkt.

Karta okrenuta naopako

Ovako okrenuta karta simboliše nazadovanje, odgađanje, prepreke, nesigurnost i razočaranje. Upozorava Vas da se pripremite na nadolazeće prepreke i teškoće te da vlastitu nesigurnost prevladate i bacite se na naporan rad kako ne bi izgubili ono na čemu ste dosta dugo radili. Moguće da ćete sudelovati u sudskom procesu vezanom uz vlasništvo nad nekretninom.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.