NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Koji su Vaši najveći strahovi? Saznajte čega se plašite!

Koji su Vaši najveći strahovi? Saznajte čega se plašite!

Koji su Vaši najveći strahovi? Saznajte čega se plašite!

 

Ovan

Ovan uvek ima potrebu da deluje neustrašivo, čak i onda kada to zaista nije. Oni gotovo nikada neće priznati svoje strahove i uvek će se potruditi da ih vešto prikriju, sve dokle to mogu da čine. Njihovi strahovi su često vezani za fanansijska ali i egzistencijalna pitanja. Pored toga, nije čudo ukoliko se Ovan plaši visine, insekata, pasa. Ovnovi se često plaše raznih bolesti zbog čega izbegavaju posete lekaru.

Bik

Bikovi nisu skloni strahovima, i može se reći da većina pripadnika ovog znaka zapravo i jeste neustrašivo. Međutim, ono što predstavlja najveći problem za Bika, jeste strah da ne bude ostavljen, baš onda kada je najviše voljen. Opsesivnost ih puno košta, jer prosto nekada ne umeju da je iskontrolišu. Čak i kada imaju neke „sitne“ strahove, koji ih opterećuju, bivaju racionalni pa se suoče sa njima i uspešno ih prevaziđu.

Blizanci

Znak koji može biti sasvim opušten i bez straha ili može biti uplašen svake sekunde života. Glavni adut svakog Blizanca pri suočavanju sa strahovima, jeste to što ima sposobnost da ih ignoriše i zataška duboko u sebi. Njih mogu mučiti razni strahovi. Strah od visine, zatvorenog prostora, gmizavaca, insekata, samo su neki od mogućih. Njihov najveći strah je vezan za gubitak oslonca koji nalaze u voljenoj osobi.

Rak

Relativno slab po pitanju jačine ličnosti, a nadasve emotivan i nežan, Rak se može tokom čitavog života suočavati sa nekim strahovima i nikad ih ne prevazići. Strah od samoće veoma je dominantan kod ovog znaka. Takođe, Rakove može mučiti strah od gubitka posla, ali i razvoda, odnosno strah da će biti ostavljeno. Strahove od raznih životinja, leta avionom, i slično Rakovi često nikada i ne prevaziđu.

Lav

Lavovi su poprilično neustrašivi. Iako su muški Lavovi dosta „jaki“, mora da se posebno istakne neustrašivost „Lavica“. Dame rođene u ovom znaku su osobe koje će bez straha uvek ići kroz život, ponekada i ne razmišljajući o mogućim posledicama preuzetih rizika, ali im se to nekako uvek isplati. Lav može jedino biti zabrinut, ali ne i uplašen za svoju egzistenciju, zbog čega neretko rade i po dva posla.

Devica

Device su poprilično racionalne osobe, u većini stvari, tako da njih zaista retko muče iracionalni strahovi, bez osnova. Devica će početi da gaji strahove, onog momenta kad nešto počne da je direktno ugrožava ili tek nakon lošeg odnosno negativnog iskustva. Tako da, ako je jednom zadesi neka bolest i prevaziđe je, uvek će živeti u strahu od novih bolesti. Device u madim godinama, često imaju strah od starosti.

Vaga

Budući da su Vage znak koji konstanstno razmišlja i gotovo nikada nije u potpunosti opušten, unutar takve propračunatosti, lako se sakrije i poneki strah. Vaga se plaši manjka novca, ali i manjka ljubavi. Konstantan strah da će je neko prevariti u poslovnom i finansijskom smislu može često biti dominanstan, ali takođe i strah od prevare emotivnog partnera. Vaga se plaši da bude sa previše ljudi na jednom mestu.

Škorpija

Uz Lava i Škorpija mora da se istakne kao veoma neustrašiv znak. Međutim, dok je Lav istinski i iskonski neustrašiv, Škorpija često zna „fingirati“ svoju neustrašivost, glumiti je, ili ubediti sebe u nju. Škorpija se plaši da bude povređena emotivno, zbog čega neretko može biti zla. Oni se često boje da budu ostavljeni i odbačeni, zbog čega su ponekada patološki ljubomorni. Manjak novca Škorpiju dovodi do panike.

Strelac

Strelac je uvek odmeren i dostojanstven, pa se na taj način i suočava sa svojim strahovima. Nema ih mnogo, ali jednom kada počne da ih gaji, to stanje se poprilično teško zaustavlja. U emotivnom smislu ne gaje posebne strahove o kojima bi se govorilo, pa su njihovi najveći strahovi vezani za novčana pitanja. Uz to, oni se mogu plašiti raznih vrsta saobraćaja, ali i otvorenog plamena, kao i imati strah od vode.

Jarac

U osnovi neustrašiv, Jarac može imati poneke iracionalne strahove. Jarca ćete teško naterati da radi nešto što ne želi, a to automatski znači da se toga i boji. On uglavnom neće pristati na ekstremne sportove i sve što bi moglo da uz njegov pristanak dovede do ugrožavanja njegove bezbednosti. Neće ići na mesta gde vreba opasnost, niti biti u „opasnom“ društvu. Strah od velike visine uglavnom muči mnoge Jarčeve.

Vodolija

Ukoliko je posmatrate malo duže, nemojte se iznenaditi ako shvatite da je Vodolija „sva isprepadana“. Prosto, strahovi mogu da dominiraju njome, a ukoliko joj neko drugi ne pomogne da ih iskontroliše, strahovi će preuzeti kontrolu nad njenim životom. Razni iracionalni strahovi kod nje mogu postojati, ali njihov glavni strah vezan je za manjak materijalnih sredstava, kao i za samoću koje se sasvim užasava.

Ribe

U pogledu strahova Ribe se ne mogu odrediti, jer se kod njih „nikad ne zna“. Neke mogu parirati Lavu i biti sasvim neustrašive. One mogu biti lideri u razbijanju opštih i kolektivnih strahova i uraditi nešto čega se mnogi plaše. Uprkos tome, njena nežna duša i sentimentalna priroda mogu je dovesti do toga da se pribojava za svoje, ali i zdravlje bližnjih, kao i do drugih iracionalnih, ali za nju jakih strahova.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Kulminantna planeta – gde je tvoj uspeh?

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.