NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Carica III (The Empress)

Carica III (The Empress)

Carica vlada zemaljskim kraljevstvom. Razni tumači Tarota su imali ovakav stav u pedesetim godinama ovog veka. Danas se uverenje tumača promenilo. Caričina zlatna vladarska palica predstavlja krug zemaljske realnosti, a na njenom vrhu se nalazi duhovni krst. Njena sposobnost da poveže nebo i zemlju, duh i telo, je zapravo jedan od njenih glavnih atributa i moći. Carica nije ograničena stubovima hrama, vec je prikazana na otvoren, slobodan i prirodan način. Carica je aktivna i vodi ka ostvarenju. Sveštenicom vlada ljubav; Carica vlada ljubavlju. Sveštenica čuva nesto staro; Carica otkriva nešto novo. Sveštenica drzi knjigu prorocanstva; Carica ispunjava prorocanstva.
Posao

Veoma povoljan tok događaja. Kolege će biti inspirirani Vašom kreativnošću i idejama. Karta Vam savjetuje da slušate “unutrašnji glas”.

Ljubav

Vrlo plodno razdoblje za ljubav, suprotnom polu biti ćete veoma privlačni. Ukoliko niste u vezi ovo je pravo razdoblje za pravu ljubav. Ako ste u vezi ona će postati dublja, nežnija i iskrenija.

Finansije

Kraljica nagovještava izvrsno razdoblje za ulaganja vođena vlastitim instinktom te vrlo dobar “priliv novca”. Karta Vam savjetuje da deo onoga što imate podelite s nekim ko Vam je važan.

Zdravlje

Ukoliko pokušavate zatrudneti, ova je karta znak da će se to i dogoditi. Ukoliko ne želite zatrudneti, ovo shvatite kao upozorenje da budete dvostruko oprezniji. Imate li zdravstvenih problema, pokušajte s prirodnim sredstvima ili homeopatijom.

Duhovnost

Tokom ovog razdoblja Vaša Vam intuicija šalje poruku, važno je da nađete vremena kako bi poslušali unutarnji glas.

Karta okrenuta naopako

Karta Kraljice okrenuta naopako označava period manjka kreativnosti i životne inspiracije uopšte. Na poslu Vas očekuje zamor i blokada, vjerojatno je da se sa izazovima nećete moći nositi. Prema partneru se odnosite prezaštitnički, pripazite na to da mu date prostora jer ima osjećaj da ga “gušite”. Na duhovnom planu karta Vas upozorava da ste prilično sebični i egoistični.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


Autor

Sanja je pre svega vrhunski Tarot Tumač sa ogromnim iskustvom, želi svakome da pomogne. Njeni saveti su dragoceni, pogotovo ako su u pitanju osetljive teme i sa njom mozete popričati u potpunoj tajnosti. Sanja koristi klasične, prave tarot špilove kao što su Marseljski Tarot, Thoth Tarot, i primenjuje astrološko znanje u Tarot kartama. Koristi posebne tehnike numerologije i može vam reći koji su vaši sretni povoljni periodi kao I koje kristale da koristite za razne namene. Na primer: kristali za podizanje zaštite, za iniciranje ljubavi I pogotovo je dobra za poslovne I ljubavne prognoze kao I pitanja o nekretninama. Sve što budete pričali sa Sanjom ostaće tajna zauvek. Tumačenjem Tarota se bavi od svoje mladosti, ali to nije delila sa mnogo ljudi, sve do pre nekoliko godina kada je počela da pruža profesionalno čitanje putem ličnih konsultacija. Postavljanje pitanja Tarotu može da vam pomogne da stupite u kontakt sa svojom intuicijom, i postane vaš najbolji vodič kad je u pitanju donošenje teške odluke. Ponekad, karte vam mogu reći ono što vec znate, ali niste spremni da priznate sebi, ili će vam reći ono što niste mogli da saznate... Ponekad će prepoznati vaše strasti, ili vas suočiti sa njima, ponekad vas blago ohrabre u ljubavi i emocijama, ponekad vas podsete da ste na pravom putu u pronalaženju svojih velikih ljubavi. Tarot karte se uvek drže sebe, svoje priče, čvrsto i nepokolebljivo, (čak i ako nam je to ponekad čudno, neprihvatljivo ili ne vidimo njihovo značenje). A za Sanju je privilegija sto je u mogucnosti da od njih zatrazi za vas savet, i da radi sa Tarotom.

NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.