NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Koji horoskopski znak je za blud, a koji za manastir?

Koji horoskopski znak je za blud, a koji za manastir?

Pri izboru partnera, posebno emotivnog, svi se trudimo da osobu kroz posmatranje „provalimo“. Saznanje o njenim preferencama, željama, težnjama, porivima, je od višestruke koristi. Na takav način, lako te želje možemo uporediti sa svojima i doći do zaključka, kakva bi to kombinacija bila. U generalijama, ljude posmatramo na dva načina. Kao čedne koji prosto očaravaju svojom toplinom, ali nekako aseksipilne, od kojih čovek može da dobije sve samo ne strast, i kao žestoke koji imaju poneki porok, vole da s vremena na vreme uživaju u ovozemaljskim strastima i koji emituju energiju strasti na sve strane. Evo kojoj kategoriji pripada vaš znak:

 

Ovan

Ovan definitivno spada u kategoriju osoba koji su pre za blud nego za manastir! Iako su u svemu tome jako umereni i trude se da zadrže neku dozu stila, te da ne pređu u bahatost ili neukus, Ovan ipak ne može da zadrži neke svoje osnovne želje koje ga mogu dovesti do toga da uživa u životu na specifičan način.

Bik

Bik ume da bude jako dosadan i da svima okolo „drobi“ šta je ispravno, a šta nije. Bilo da se radi o poslovnom ili priivatnom odnosu, Bik se trudi da emituje energiju staloženosti. Zbog toga ih skoro pa niko ne protumači da su za blud, već pre za manastir. Kada pristupaju vezi, u startu mogu biti preozbiljni.

Blizanci

Blizancima je blud gotovo uvek u podsvesti. Na takav način oni prikupljaju energiju za sve poslove koje žele da obave. Oni nikada ne dozvoljavaju da budu strogi, „učmali“, jer život bez zabave za njih ne bi imao nikakvog smisla. Zato oni ne razumeju fine, smerne i poštene, odnosno one koji su za manastir!

Rak

Rakovi odmah mogu da se upute ka najbližem manastiru ili onom koji sami odaberu da odgovara najviše njihovom senzibilitetu. Kod njih ne postoji išta što bi asociralo na blud. Čak i u horizontali, nikada ne pristaju na nešto što nije previše uobičajeno. Čak i da partner poželi da ih motiviše, u tome ne uspeva.

Lav

Lavovi emituju energiju vatre, koja nije čist i izvorni blud, jer je za to potrebna nešto veća doza maštovitosti koji oni poseduju, ali je sasvim sigurno da oni nisu ni za manastir. Čak šta više, sve ljude koji su totalno mirni, fini, povučeni i „čedni“ posmatraju kao maksimalne dosadnjakoviće i luzere.

Devica

Device poseduju dovoljnu dozu energije i duha, i preteranu dozu prljave i pokvarene mašte, da se ceo njihov život može nazvati teškim bludničenjem. Perverzija je njihovo drugo ime, seksualnost im je naglašena, a posebno kada ih neko inspiriše, tada mogu da pišu romane ili scenarija uzbudljivih filmova.

Vaga

Vaga je fifti-fifti, osoba koja može da bude i za blud i za manastir! Jednostavno, sve zavisi od imputa koji dobija. Kao strug koji obrađuje onaj materijal koji neko stavi kao ulaznu sirovinu. U osnovi, one se svima predstavljaju kao svetice (kojima oreol slabo svetli), ali isto tako mogu da budu i svetice bludničenja.

Škorpija

Škorpija je kao i što pretpostavljate – bludni sin! Čini se da su najbolji u tome, i da njihov stil života jeste misteriozno-izazivački u cilju toga da nikoga ne ostave ravnodušnim i da niko ne pomisli da su dosadni. U manastir mogu da odu, ispoštovaće sva pravila i protokole, ali odmah nakon te posete, rade po starom!

Strelac

Strelčevi mogu da imaju višak energije koji pretvaraju u bludnički sil života. Kod ovog znaka je karakteristično to što u svakom smislu imaju dovoljno stila da ne odu u krajnost. Zato uspevaju da se predstave drugima kao da su jako umereni, iako umeju da iznenade sa nekim vrlo žestokim fazama.

Jarac

Jarčevi su preveliki dosadnjakovići da bi umeli da ikako dođu do bilo čega što bi asociralo na neku mogućnost da budu dobri bludničari. Naprosto, radi se o jako običnim osobama, čiji su potezi statični, protkani nekakvom bezveznom tredicionalnošću, zbog koje su bliski ideji zamonašenja i manastiru!

Vodolija

Vodolije su veći monasi od onih koji su zapravo monasi. Oni stalno nešto bogomoljavaju i glume svetce. Ma zapravo, oni to nekako i jesu. Čak i da ih neko drugi motiviše da promene nešto u svom životnom stilu i navikama, male su šanse da do realne promene i dođe. Oni naprosto žele da budu smerni i fini!

Ribe

Ribama definitivno može da se pridoda epitet bludnika, jer oni verovatno i nemaju pojam šta je to manastir. Pretpostavlja se da misle da je to neka firma u kojoj se proizvodi čokolada! Takođe, čitav život koji vode je previše protkan seksualnim, ali i drugim nabojima, poročnošću, zabavom i dinamikom!

 

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

Pročitaj još U krevetu ovo troje muškaraca vam nema spasa ! (samo za dame)

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.