NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Blizanci slaganje sa drugim znacima

OVAN: da bi uspela, u ovoj vezi bi trebato razviti spoljne interese, kako bi im postali bliži i zajednički. Strasni Ovan pružće stalnu vatru ljubavi, dok inteligentni, čulni Blizanac, svojom raznovrsnom i zanimljivom prirodom uzbuduje Ovna.

BIK: ovo je veoma teška kombinacija, osim ako je muškarac Blizanac, kome može biti potrebna podrška i pomoć od strane praktičnog, razboritog i eksplozivnog Bika.

BLIZANCI: ova veza nikada neće biti statična, ali isto tako možemo reći da neće ni večno trajati. Jedan drugome neće dozvoliti da iznesu svoje mišljenje i dobiju pravo na reč. Brak između ovo dvoje Blizanaca bio bi pun napetosti i trzavica, što bi se moglo odraziti na nervni sistem.

RAK: da bi se održala, ova veza bi zahtevala mnogo žrtava, truda i tolerancije od obe osobe. Medutim, ukoliko Rak uloži dodatni napor i uspe da podeli interesovanja Blizanca, različita raspoloženja Raka bi mogla da zainteresuju Blizanca.

LAV: česta je tipična i harmonična veza ova dva znaka, kada je žena Blizanac, a muškarac u znaku Lava, mnogo više nego obratno. Tip Sunca dominantan i jak, logičo hoće da podredi svog partnera, što Blizanac rado prihvata. Seksualno se izvrsno slažu.

DEVICA: moguća je samo čulna privlačnost, a nikada i duhovna, jer se ova dva znaka bitno razlikuju, pa stoga i sukobljavaju. Devica je stidijiva, romantična, idealista, za nju je seks svetinja, dok je Blizanac samo čulan, nesposoban za trajnije veze. Blizanci često obmanjuju Device, koje neverstvo ne mogu trpeti i stoga su rasprave, svadje i raskidi neminovni. Naravno, ima izuzetaka, zavisno od uticaja drugih elemenata horoskopa.

VAGA: ovo je neobično harmonična veza, jer je čine dva vazdušna znaka, pa šarmantni, slatkorečivi, umiljati Blizanac s lakoćom zavede nežnu i emotivnu Vagu, kojoj upravo trebaju laži da bi mala sreće u ljubavi, tako da na ovoj „obmani” počiva trajna i harmonična veza izmedu ova dva znaka.

ŠKORPIJA: kombinacija ova dva znaka može biti harmonična samo ukoliko je žena škorpion a muškarac Blizanac. Žena škorpija svojom privlačnošču, energijom, voljom, može podrediti s lakoćom Blizanca, koji je izvor isključivo njenog erotskog zadovoljstva, koji je za nju tako valan, pa Blizanac hipnotisan, opijen, vodjen gvozdenom voljorn prvi put u nekoj vezi može da bude veran, što je inače jednom Blizancu, strano.

STRELAC: izmedu ova dva znaka postoji najveća erotska priviačnost, preterivanje kome su Blizanci ponekad skloni, može da razdraži Strelca. Oba partnera su fizički i duhovno veoma aktivni, tolerantni i lako prilagodijivi.

JARAC: ovi partneri ne cene kvalitete onog drugog i slobodno možemo da kažemo da ovakva veza ne donosi ništa dobro. Neprestane promene Blizanca mogu da izlude Jarca čija ljubomora i koristoljubivost mogu da udalje Blizanca.

VODOLIJA: volje su im harmonične, pa svesniji, ingenioznji, talentovaniji i sa većom inspiracijorm Vodolija dopunjuje svojom intuicijom i maštom jak, analitičan, praktičan duh Blizanca. Sinteza ova dva znaka je spoj izmedu intuicije i logike, mašte i odličnog intelektuainog zapažanja.

RIBE: ovo je retka i neharmonična kombinacija, jedan vazdušni a drugi vodeni, jedan brz, inteligentan, praktičan, drugi haotičan, mističan. Oba znaka su promenijiva, Blizanac je uvek u potrazi za novim, pa mu ljudi, knjige i mesta brzo dosade. Kod Riba su osećanja promenijiva, pa se čini da se ova dva znaka mogu sresti samo slučajno.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.