NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Blizanci slaganje sa drugim znacima

Blizanci slaganje sa drugim znacima

 

Blizanci slaganje sa drugim znacima

Kako se slažu Blizanci i Ovan

Oni potpuno imaju slične sklonosti, vešti su govornici, praktičari, stignu svuda gde naume, zajedno podjednako kao i solo. Ne opterećuju jedno drugo. Ova veza je na granici dobrog prijateljstva i ljubavi.

 

Kako se slažu Blizanci i Bik

Njima kao da je teško uopšte da se sretnu pošto je ova kombinacija vrlo retka. Bik je Blzancima neuzbudljiv, a Blizanac Biku detinjast i neodgovoran. Najbolje da je žena Blizanac a muškarac Bik, i to nešto više stariji od nje. Tada se prema njoj može poneti zaštitnički i zaista kao prema detetu što ce im obostrano prijati.

 

Kako se slažu Blizanci i Blizanci

Njih nije dvoje, njih je četvoro! Jedan priča, drugi se smeje, jedan se pita, drugi već odgovara! Skladni i okretni, neuhvatljivi u prevarama a ima ih obostrano! Slična interesovanja njihovu vezu čine mladalačkom i poletnom.

 

Kako se slažu Blizanci i Rak

Nemoguća veza! Rak će da guši Blizanca svojom posesivnošcu i predanošću, dok će Blizanac uvek imati neki svoj svet čime će Raku rušiti snove o idealnoj vezi. Raku smetaju mnoge Blizanačke osobine, ali na žalost, ne želi da ih vidi dok veza traje, a kada dođe kraj ogovaraće ga iza leđa na svakom koraku!

 

Kako se slažu Blizanci i Lav

Ovo je veza koja može da uspe. Jedan od drugog imaju štošta da nauče, imaju zdrav i čest sex, najviše zbog Lavovskih potreba. Privrženi su jedno drugome toliko da se lako zbližavaju i sa ostalom rodbinom i prijateljima ovog drugog.

 

Kako se slažu Blizanci i Devica

U poslu su idealni partneri, viđeni su na festivalima, tribinama, grupnim programima, ali u ljubavi previše intelekta na jednom mestu, previše mozganja, analiziranja, što sve hladi emocije. Kako su oboje perverzni mogu imati interesantne momente u krevetu.

 

Kako se slažu Blizanci i Vaga

Ovo je odlična veza i u psihičkom i u fizičkom smislu. Jedno drugo razumeju i ove veze uspevaju uprkos brojnim neprijateljima i ”zlim jezicima” kojih ovde uvek bude. Blizanac je sklon i dalje prevarama ali Vaga to nikada neće saznati.

 

Kako se slažu Blizanci i Škorpija

Oboje su promiskuitetni I maštoviti što kulminira u njihovom sexualnom odnosu. Intelektualno se poštuju i cene čak i kada imaju različita shvatanja. Gde je problem? U nedostatku poverenja…Ovde jedna strana neće verovati drugoj, a narpčito Blizanci mogu biti skeptični, što će često dovoditi do ljubomornih scena.

 

Kako se slažu Blizanci i Strelac

Njima će biti vrlo lako da nađu teme o kojima će pričati pre sexa, za vreme sexa, posle sexa… Oni kao da usta uopšte ne zatvaraju. Nemirnog su duha, inteligentni I društveni, pa i ove veze uglavnom započinju rušenjem dugih prijateljstava. Najbolje kada je žena Blizanac. Obrnuto, muškarac Blizanac će strepeti da će ga žena Strelac ostaviti i otići.

 

Kako se slažu Blizanci i Jarac

Jarac je strog i formalan i sve ono što Blizanac nije. Međutim, ova veza nema ljubomore i jakih uraganskih strasti, niko nikog ne pita gde ide i šta radi, pa je kao melem i jednom  i drugom posle drugih teških raskida i dramatičnih veza.

 

Kako se slažu Blizanci i Vodolija

Slobodni i avanturisti po prirodi imaće nezaboravne trenutke ako jedno drugom istolerišu svojeglavost i promenljivost. Imaju jako puno prijatelja, koji ih vezuju i onda kada raskinu i prestanu da se viđaju, hteli ne hteli.

 

Kako se slažu Blizanci i Ribe

Ribe su znak koji je previše posesivan i zahtevan prema svom partneru, a Blizanci se neće nikada ni zbog koga promeniti. Blizancu treba neograničena sloboda a Ribi obožavanje, i dok je tako u vezi dobro je za oboje.Svađe mogu nastajati često, ali će sve one moći dosta lako da se prevaziđu, ako postoji volja.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.