NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Blizanci

Period: 21.5-20.6

Element: Vazduh

Vladajuća planeta: Merkur

 

O znaku: Blizanci su predstavnici znakova Vazduha, čija je vladajuća planeta Merkur. Kao “Merkurovski” tipovi osobe, Blizanci često mogu biti promenjivi, kao i što sama reč ukazuje na ovaj znak kao dvostruki. Međutim, često mišljenje da osobe rođene u znaku Blizanaca moraju po inerciji biti dvolične apsolutno nije tačna. Ono što jeste istinito, jeste da u interakciji sa pripadnicima ovog znaka, gotovo nikada nećete biti apsolutno sigurni šta možete očekivati. Svaki trenutak može donositi različite poteze od prethodnog, ali to ne znači da će potezi biti dijametralno suprotni ili da će Blizanci planski raditi na razočarenju svih osoba koje im ukažu poverenje. Naprotiv, osobe rođene u ovom znaku mogu biti izuzetno konstruktivni partneri u svakom pogledu. Njih samo treba razumeti. Ponekada će to razumevanje biti teško i svodiće se na to da se uvek morate rukovoditi “logikom mogućeg” u saradnji sa njima. Blizanci su izuzetno inovativni, moderni, izuzetno retko konzervativni. Oni vole promene, dinamiku, putovanja. Odgovaraju im poslovi koji su vezani za kreativnost, a posebno su dobri u svim sferama umetnosti. Kao zaljubljenici u život, pravi hedonisti, oni će se odlučiti i za neki drugi posao, ukoliko shvate da je posao profitabilan. Najveća osuda za pripadnika ovog znaka može biti bavljenje poslom koji ih na neki određeni, a važan način, ne inspiriše, odnosno ne ispunjava. Blizanci se ne postavljaju kao lideri i mogu biti savšeni činilac svakog tima koji skladno funkcioniše, ili čak biti najjača karika u poslovnom lancu. Privatno, Blizanci su druželjubivi, velike pričalice, zabavljači i osobe koje se čak i u većem društvu ističu kroz izuzetan šarm koji ih krasi. Duže druženje sa pripadnicima ovog znaka može dovesti do toga da spoznate i njihovu lošju stranu koja uključuje nepouzdanost, česta kašnjenja ili nepoštovanje dogovora, ali nikako i nelojalnost. Kao emotivni partneri Blizanci su odani, veoma posvećeni emotivnoj vezi, koja im je važna i predstavlja neotuđivi element životnog uspeha, na način kako oni sebe posmatraju. Samo emotivno ispunjen predstavnik ovog znaka, može da potpuno bude zadovoljan i u drugim oblastima života. Blizanci će svesno pristati na romansu, ukoliko ih neko istinski zaintrigira i inspiriše u nekom, makar malo dužem vremenskom intervalu. Blizanac će prevariti svog partnera ukoliko je hronično zapostavljan u dužem vremenskom intervalu, a prevara se dešava kao posledica iskonske potrebe ovog znaka da se oseti privlačnim, voljenim, ali i primećenim. Takođe, bitno je znati da će Blizanci prevariti, a ne pre toga izaći iz veze, jer im je vrlo često teško da napuste partnera, pa se prevare dešavaju kao motiv da možda jednog dana u njihovoj vezi ipak bude bolje, za šta će se boriti. Blizanci vape za pažnjom, pa onaj ko želi da ih osvoji, treba često kupovati, bobonjere, cveće i sl.

 

Poznati Blizanci: Oni su beskrajno talentovani, ali i “smrtno” ubeđeni da je njihov talenat jedinstven, poseban. Oni vole popularnost, ona im je značajna, u njoj uživaju i čine sve da je konstantno uvećaju.

 

Jamie Oliver.

Johnny Depp.

Heidi Klum.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.