NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Blizanci – 2018

Posao: Uz dosta napora, ova godina može doneti poslovni napredak. Neće vam uvek biti lako, čak šta više, pred vama je ogroman rad koji definitivno mora da donese sve ono što u perspektivi sledi. Nerviranje na poslu nećete moći da izbegnete, ali će biti i profita. Maj i Septembar mesec su najplodonosniji, a tokom poslednja dva meseca u godini, može se dogoditi pozitivni preokret u poslu, možda u vidu neke nove poslovne ponude o kojoj ćete razmišljati. Biće dobrih finansijskih priliva, samo ne dozvolite da se već početkom godine zadužite.

Ljubav: Sve i da ste bili napaćeni, do ove godine, sada sledi zaokret u sreći, pa ćete uspeti da realizujete sve ono što želite i o čemu ste duže vremena maštali. Vaša emotivna veza koja postoji, već samim početkom godine može završiti ključne, a problematične faze u kojima je bila pod opterećenjima, pa će nastati period ostatka godine koji će biti karakterisan sa izostankom ljubomore, više slaganja i kompletnim boljitkom. Ukoliko ste slobodni, možete se zaljubiti u Aprilu, Maju ali i tokom dva najtoplija letnja meseca imate predispozicije da upoznate pravu osobu sa kojom ćete uploviti u dužu vezu. Ostalim mesecima ćete imati dosta udvrača, ali sa neozbiljnim ponudama.

Zdravlje: Generalno će vas zdravlje dobro „služiti“, ali će biti perioda sa većim padovima imuniteta. Ako ste skloni alergijama ove godine možete imati dosta tegoba, kao i ukoliko ste hronični plućni bolesnik.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.