NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Blizanci – 2019

Ljubav: Inspiraciju ćete pronalaziti u svemu, od samog partnera, do proleća, cveća, putovanja, sve ćete voleti i svi će voleti vas. Ovo je definitivno vaša godina ljubavi u kojoj će sve zablistati, pa će i vaša emotivna veza biti i više nego solidna. Ako ste slobodni, pronaći ćete svoju srodnu dušu, naročito u periodu proleća koje je pravo vreme za zaljubljivanje, i kad vas očekuje iznenadna i lepa nova ponuda!

Novac: Iako vam finansijsko stanje neće biti loše tokom ove godine, ne bih mogla da kažem da je ovo godina u kojoj ćete naročito zarađivati. Hoćete, ali naprosto, neće to biti prioritet svih prioriteta, jer će vas sve drugo više interesovati od novca. Interesantno je naglasiti da su vam zvezde naklonjeneza lutriju, pa ako posedujete tu vrstu strasti, ne bi bilo loše da hronično, tokom godine, uplatite poneki tiket ili srećku.

Zdravlje: Dosta ćete se dobro osećati i manje ćete se plašiti za svije zdravlje. Daleko manje nego što je to bio ranije slučaj. Prethodna godina vas je značajno unazadila, ali ova će zdravstveno da vas unapredi. Tačke koje treba naglasiti, a o kojim trebate voditi značajnije računa su unutrašnji organi i reumatološke tegobe. Manje nervoze će vam prijati, imaćete čvrst san, više osmeha, i zaista popraviti svoju kondiciju.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.