NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Ova tri znaka najbolje blefiraju od svih!

Ova tri znaka najbolje blefiraju od svih!

Blef, ma kako to mnogi posmatrali, definitivno nije isto što i laž. Čak nije ni slično. Bleferi se služe nekim elementima laži, ali blefiranje podrazumeva veštinu koja zaista jeste stilizovano „upakovana“. Dakle, bleferi sigurno neće dozvoliti da budu shvaćeni i razotkriveni, bar ne tako lako. Bleferi imaju stila i ponašaju se veoma nonšalantno. Dok blefiraju, veoma se komotno osećaju. Sigurno nemaju problem sa svojom savešću, a uglavnom imaju neki cilj zbog koga to čine. Takođe, uglavnom se iza blefa krije naka težnja za sticanjem lične koristi, a blef je samo sredstvo za postizanje cilja. U horoskopu se izdvajaju neki znakovi koji su najsposobniji za blef, a evo i koji.

 

Blizanci

Blizancima je blef nešto što je skoro pa urođeno. Oni to doživljavaju kao potpuno prirodno stanje za koje im i nije potreban neki poseban napor. Sa njima ne možete gotovo nikada biti „načisto“ šta je blef, a šta nije. Svoje blefiranje bez imalo napora planiraju unapred, a veoma vešto sprovode. Moguće je da zbog ove osobine koju poseduju, mnogi upravo i zaziru od ovog znaka, pa ne žele ni da se druže, a posebno da imaju posla s njima. Blizanci mogu da budu dobri „pokeraši“, jer se ne njihovom licu ništa neće pročitati.

Devica

Devica deluje tako fino, umiljato, pa čak i „čedno“, a veoma često se iza takve pozadine može sakriti prava goropad, koja potpuno blefira. Onog trenutka kada vam nešto saopšti, ukoliko želi, može vas itekako lako navesti na pogrešan put. Device jako rano spoznaju ovu svoju osobinu i istu sprovovode u delo, koristeći je kao neviđenu prednost. Njihovo lice može ostati „ledeno“, jer neće dozvoliti da shvatite ni da su se iznervirali, zabrinuli, niti uplašili. Ono što oni osećaju neće biti ekvivalent onom što će prikazati.

Vaga

Vagama je blefiranje prirodno stanje. Skoro da svaka Vaga spozna tu svoju osobinu i sa nekom izvesnom lakoćom oni to preokreću u svoju korist. Oni će na svoju lakoću pri blefiranju gledati kao na neku vrstu talenta koja im je podarena i na čijem razvoju će konstantno raditi. Razgovor sa njima će uvek za drugu stranu ostati pod velom mistike, a čak do toga da druga strana može da ostane u ubeđenju kako su savršeno iskreni. Oni umeju da ostanu nemi na bilo koje saznanje, mogu suzdržati sve impulsivne reakcije.

 

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Poker face – Ova tri znaka licem ne otkrivaju reakcije!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.