NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Ovih 10 stvari nikako ne smete reći za svog bivšeg!

Ovih 10 stvari nikako ne smete reći za svog bivšeg!

Ovih 10 stvari nikako ne smete reći za svog bivšeg!

švorc

švorc

Kada smo povređeni, svi smo skloni da pričamo raznorazne priče. Posebno u prvim danima, odnosno prvom talasu negativnih emocija neposredno nakon raskida veze. Međutim, ako pristupimo sa te tačke da neke stvari koje su možda bile loše u toj vezi ne iznosimo drugima, a posebno ne novim potencijalnim partnerima, moguće je da ćemo dati jedan malo bolji utisak o sebi, jer konstantno blaćenje bivšeg, generalno, nikada nije pohvalno. Stanovište Astrologije je da je prošlost izuzetno važna i svaki ozbiljan Astrolog će uraditi uvek analizu emotivne prošlosti kako bi dao preporuku šta činiti u budućnosti. Ako to shvatimo na takav način, prošlost je deo nas iz koga trebamo da izvučemo neke pouke, ali ako već nije bila dobra, to ne treba isticati, jer smo bili akteri svega toga, pa iz toga proizilazi da nešto i sa nama “nije u redu”. Moj savet je da se potencijalnim partnerima uopšte ne priča detaljno o bivšima. Budući partneri trebaju da znaju samo osnovne konture vaše emotivne prošlosti, ali ako ste već rešili da “otvorite dušu” i da se poverite, ovih deset stvari nikako ne smete izgovoriti:

1) BIO JE ŠVORC

Ova izjava osim što je degutantna sama po sebi, generalno, ostavlja jedan utisak da je vama “lova” važna, a naprosto, niko ne voli da ispred sebe, kao kandidata za vezu ima gladijatora koga jedino lova zanima. Ako biste želeli nešto da istaknete u ovom svetlu za svog bivšeg, pravi izbor bi bio da istaknete njegov nedostatak ambicije ili borbenosti za bolji poslovni položaj.

2) SVE ŠTO JE MISLIO / RADIO / GOVORIO BILO JE GLUPO

Kada neko drugi čuje ovakvu izjavu, ozbiljno se zapita šta ste sve to vreme radili sa takvom osobom? Jednostavno, ma koliko da ste ljuti na bivšeg partnera, pa sve i da jeste pravio samo gluposti, to se potrudite da duboko zataškate. Najbolje je istaći da su vam se mišljenja i stavovi razilazili, a da se interesovanja nisu poklapala, što je tek vremenom isplivalo na površinu.

3) UVEK JE BIO SKOT

Zaista, kada bih ja to čula od nekog potencijalnog partnera, kako govori o bivšem, automatski bih pomislila da će tako nekome jednog dana pričati i o meni. U globalu, ovo je nešto najgore što možete reći. Ako jeste bio skot, nemojte o tome pričati, ili istaknite da je napravio jedan ili nekoliko pogrešnih poteza koje niste mogli da istolerišete i oprostite.

4) JOŠ UVEK GA VOLIM

E ovo već spada u domen “NE-NIKAKO”! Ako ovo kažete, prvo što ćete zatvoriti svoju sopstvenu auru i to na jedan loš način, gde nećete sebi dati priliku da nekog drugog zavolite, ali i osim toga, dobrano ćete frustrirati svakog potencijalnog partnera s kojim ste na sastanku, da istog momenta pozove konobara, plati račun i nikad vam se više ne javi. I neće, jer će vaš broj telefona izbrisati odmah čim iz lokala izađe, budite sigurni u to!

sramno

sramno

5) BILO ŠTA ŠTO JE SRAMNO ZA NJEGA

Ukoliko je vaš bivši emotivni partner imao prošlost o kojoj imate saznanja, a koja je kompromitujuća, nikako to ne smete isticati budućim partnerima. Niti mimo budućeg partnera, jer ćete u gloobalu time diskreditovati sebe kao osobu. Najpre, ako je neko dobrano osramoćen, postavlja se pitanje šta ste radili sa njime sve to vreme. S druge strane, ovim biste sebe etiketirali kao “tužibabu”, a sve i da je imao sramnu prošlost, svi će misliti da to govorite samo iz ozlojeđenosti.

6) BILO ŠTA ŠTO VAM JE REKAO U POVERENJU

Ovo nikako ne smete prekršiti, iako ovde mnogi greše. Ako je emotivna veza nešto što se između emocija temelji i na uzajamnom poverenju dve osobe, naprosto trebate da znate da ne smete “otkucavati” bivšeg. Moguće je da će poverljive informacije koje imate moći da vam posluže kao sjajan poligon za osvetu koja bi se dogodila jednog dana, ali u globalu, na takvu osvetu morate zaboraviti istog časa, ali ikada više planirate da imate emotivnog partnera koji će vas shvatiti ozbiljno, imati poverenja u vas i želeti da se na vas osloni, a to su osnovni preduslovi svake veze.

7) ON JE BIO NAJBOLJI NA SVETU

Pod jedan – sigurno nije bio najbolji na svetu, jer to nije merljiva kategorija, a i da jeste bio najbolji na svetu, onda se postavlja pitanje zašto bi iko normalan napuštao najboljeg bivšeg partnera? S druge strane, možete da kažete da ste ostavljeni, što možda i jeste tačno, a ko još želi da se predstavi kao ostavljena osoba? U ostalom, ovakva izjava će sigurno dekuražirati potencijalnog partnera, jer niko ne želi čak ni da pokušava da zaseni nekog ko se tako visoko kotira, a i ova izjava definitivno asocira da ga još uvek volite.

8) KOLIKO SU GA VOLELI VAŠI RODITELJI

Roditelji su parametar vrednosti naših partnera, po viđenju mnogih. Moguće je da se nama biti savršen partner i neko koga naši roditelji hejtuju, ali naprosto, u viziji pasivnog slušaoca, sigurno ne. Drugim rečima, ako su vaši roditelji, kao ljudi koji iza sebe imaju veliko životno iskustvo, mudrost, produhovljenost, godine i slično, procenili bivšeg partnera kao fantastičnog, onda je zaista bio fantastičan, a opet, niko sa time ne želi da se takmiči. S druge strane, retko ko od potencijalnih partnera će vaše roditelje doživeti kao nonšalantne osobe koje će olako biti fascinirane svakim partnerom koga dovedete, pa sve i da je to istina.

sex

sex

9) SEKS JE BIO DNO (ILI VRH)

Ako ovo izjavite, svako će istog momenta pobeći od vas. Bilo da je izjava iskrena, neiskrena, predimenzionirana, istinita ili da ste je izbovorili na pozitivan ili negativan način. Shvatite da nikog ne interesuje da li je seks bio dno ili vrh, ali potencijalnom partneru nikako ne smete otkrivati detalje iz kreveta. Ako je seks bio vrh, niko sa time neće želeti da se takmiči, možda samo retki pojedinci, koji će to videti kao neku vrstu afrodizijaka, da zasene prethodnika, ali to je retko. Međutim, ukoliko je seks bio dno dna, onda ćete automatski etiketirati sebe kao osobu koja je zbog toga napustila vezu, a epiteti koji se dodeljuju takvim osobama nisu ni malo lepi.

10) NEGATIVNE OSOBINE BIVŠEG KOJE IMA I VAŠ SADAŠNJI

Sve i da poludite, ovako nešto ne trebate da činite! Nikakve komparacije, upoređivanja, bivšeg i budućeg apsolutno ne dolaze u obzir. Čak ne trebate da ih upoređujete ni u sitnim detaljima, jer prošli je priča za sebe, a aktuelni partner je priča za sebe. Moguće je da budu i najsličniji, kao da su braća blizanci, ali naprosto, to apsolutno zadržite samo za sebe i nikada ne izgovarajte nikome, a posebno ne aktuelnom partneru!

Autor Teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

Pročitaj još Ova tri znaka najbolje blefiraju od svih!

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.