NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Bik slaganje sa drugim znacima

Bik slaganje sa drugim znacima

Bik slaganje sa drugim znacima

 

Kako se slažu Bik i Ovan

Ovan će biti privučen Bikovom smirenošcu i kao u areni potrudice se najbolje što zna da ga/je razbesni. Posle kraćeg zanosa veza postaje obostrano dosadna. Bik u Ovnu vidi nezrelost, a Ovan u Biku lenštinu koja čeka sve da padne s neba. Najbolje zato da je žena Bik a muškarac Ovan.

 

Kako se slažu Bik i Bik

Veza dva Bika ako ništa drugo, može bar sigurno da traje. Sex- osrednji, razumevanje – odlično, finansije – svako svoje.Ako rade zajednički posao mogu izuzetno lepo zaraditi. Uzbuđenja jako malo, na kašičicu.

 

Kako se slažu Bik i Blizanci

Njima kao da je teško uopšte da se sretnu pošto je ova kombinacija vrlo retka. Bik je Blzancima neuzbudljiv, a Blizanac Biku detinjast i neodgovoran. Najbolje da je žena Blizanac a muškarac Bik, i to nešto više stariji od nje. Tada se prema njoj može poneti zaštitnički i zaista kao prema detetu što ce im obostrano prijati.

 

Kako se slažu Bik i Rak

Ovo kombinacija je sinonim za veliki dom prepun dece, večnu ljubav i gomilu hrane. Sex ce na startu biti mlak, ali ih vremenom potpomognut emocijama jako vezuje. Jedna od najboljih kombinacija koja može da opstane i traje. Ako se odnos ovo dvoje ljudi pretvori u brak, jako teško će doći do razvoda.

 

Kako se slažu Bik i Lav

Ako imaju novca – imaju sve! Jedno u drugom bude neutoljivu žudnju za avanturom, strastvenim noćima po raznim hotelima širom sveta, ludovanje po kazinima i  diskotekama… Bez novca, mimoilaze se. Tada će biti preterano fokusirani na rad i zaradu, a sve ono što bi trebalo da ih vezuje u smislu užitka će izostati.

 

Kako se slažu Bik i Devica

Ovo je ljubav na prvi pogled. Ali kada trenuci nežnosti zaneme i dođe do sexa, nijedna strana nije oduševljena. Ako su intelektualci – odlični izgledi za brak. Njih može da poveže beskrajna priča, ali samo na određenu, zadatu temu. Ako nemaju zajednička interesovanja ovaj odnos može lako doći do problema.

 

Kako se slažu Bik i Vaga

Ovde bi moglo biti priče o braku posle trećeg sastanka. Puno romantike, nežnih noci, večera uz sveće, šetnji pored reke… Slični su, slični, toliko da im kad tad postane strašno potreban neko bar malo različit! Najbolja od svih kombinacija u periodu rane mladosti.

 

Kako se slažu Bik i Škorpija

Tvrdoglavi i željni moći, sexa, dominacije. Posesivni su i kada se jednom spoje teško se razdvajaju. Čak da i do toga dođe, svaki susret budi im trnce i tera na ponovne noćne susrete, jer ova veza najbolje opstaje kao tajna.

 

Kako se slažu Bik i Strelac

Jedino što je zajedničko za ovo dvoje je prvoklasni hedonizam. Žena Strelac može isprovocirati Bika da za nju da svo blago koje poseduje, otopivši mu srce svojom spontanošcu i šarmom. Ako je muškarac Bik osim zdravog sexa, nikakve garancije za budućnost nema..

 

Kako se slažu Bik i Jarac

Ovo je dobra veza među partnerima koji traže stabilnost i kontinuitet u vezi. Svakodnevna vidjanja i javljanja, pokloni, pažnja na svakom koraku… Ako udju u brak, skoro obavezno počinju sa zajedničkim privatnim biznisom. Imaju puno dece.

 

Kako se slažu Bik i Vodolija

Konzervativnost Bika I njegova vernost tradiciji biće nerazumljivi nekonvencionalnoj Vodoliji. Bik voli sex u krevetu, Vodolija bilo gde samo ne u krevetu, Bik voli nacionalnu kuhinju, Vodolija kinesku, Bik je zatvoren, Vodolija otvorena, svima bi sve da ispriča… Ni po čemu se ne slazu.

 

Kako se slažu Bik i Ribe

Veza koja kod oboje stvara opsesivnu posesivnost pa lako veza može postati patološka. Brinu jedan o drugome I više nego što je potrebno u inat majkama! Inspirišu jedno drugo, pa ako se ne bave umetnošcu ili nekim kreativnim poslom, naročito dok su mladi počinju da konzumiraju alkohol i druga opojna sredstva.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.