NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Bik

Period: 20.4-20.5

Element: Zemlja

Vladajuća planeta: Venera

Bik je jedan od predstavnika znakova Zemlje, čija je vladajuća planeta Venera. Bikovi su po pravilu stabilne osobe koje stoje čvrsto sa obe noge na zemlji. Oni imaju svoje izgrađeno mišljenje na sve teme ovog sveta i to mišljenje jako teško menjaju, što je ponekada prednost, a ponekada mana. Ambicija Bikova da budu apsolutni lideri, kako u poslu, tako u privatnom životu, predstavlja jedan cilj ka kome oni streme, čak i onda kada je apsolutno neophodno da do njega dolaze zaobilaznim putem. Bikovi nikada neće odustati od svojih snova, a ponajmanje će se pomiriti sa sudbinom da neki od njihovih snova mogu da budu nedosanjani. Možda zvuči čudno, ali Bikovi bez početnog kapitala, bez osnove, mogu napraviti najbolji učinak i najbolji rezultat. Zato Bikovima ne treba činiti nikakve “medveđe usluge” koje bi mogle da ih dovedu do toga da se njihova ambicioznost smanji. Što su u većem poslovnom i finansijskom problemu, Bikovi postaju sve produktivniji i sve kreativniji u smišljanju načina zarade, načina dolaska do novca. Jako se teško odlučuju na potpune zaokrete i promene u poslu, jer nisu posebno prilagodljivi, ali ako oni uvide da se takva vrsta potrebe i neophodnosti, stvorila, odnosno javila, oni će se odlučiti čak i za potpunu promenu delatnosti, profesije, posla ili slično. Neretko, će raditi i dva ili više posla paralelno, samo ukoliko procene da imaju interes za to. Bikovima kreativnost ume da bude slabija strana, zbog čega oni umeju da je traže preko emotivnih veza, gde je partner zadužen da kod Bika podstiču kreativnost. Bikovi se osvajaju kroz upornost, šarm, konstantnu prisutnost i pažnju, mada su oni uglavnom oni koji osvajaju, a ne oni koji su osvojeni. Oni vole da biraju i veoma retko prave pogrešne izbore. Bikovi se zaljubljuju postepeno u najvećem broju slučajeva, pa su “instant ljubavi” kod ovog znaka definitivno nešto što nije karakteristično. Pogrešne procene partnera umeju da im se dogode, ali veoma retko, jer su izuzetno metodični. Oni obraćaju pažnju na gomilu detalja, a umeju da budu i veoma ljubopitljivi prema emotivnim partnerima, pa ne trebate biti začuđeni, ako Vaš potencijalni partner rođen u ovom znaku želi da sazna sve o Vama, Vašem poreklu ili prošlosti. Bikovi nisu skloni avanturama, i na njih će se jako teško odlučiti i to najverovatnije u onom trenutku kada zaista osete dobru sinergiju hemije i strasti sa potencijalnim partnerom. Kada su sa nekim u vezi, retko pribegavaju varanju, ali znaju da prećutno prave disbalans u vezi, što jeste svojevrsna karakteristika osoba rođenih u ovom znaku, zbog čega njihovi partneri uvek trebaju da imaju dovoljno razumevanja za sve. Idealni poslovi za Bikove su finansije, ekonomija, bankarstvo, jako su dobri organizatori zbog čega mogu da budu jako uspešni u nekoj oblasti menadžmenta, ali su jako vispreni kada su prirodne nauke u pitanju, zbog čega budu dobri profesori ili inženjeri.

 

Poznati Bikovi: Oni uspevaju da nađu savršen balans između umeća i htenja. Vredno rade na talentu koji imaju, i vode računa o svom imidžu i popularnosti, čak i kada ništa ne ukazuje da im je karijera ugrožena.

 Mark ZuckerBerg

George Clooney

Uma Thurman

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.