NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Bik – 2019

Ljubav: Pokušajte da u ovu godinu uđete veoma ambicizno i da zaista unutar prve polovine godine sredite sve što je u vašoj emotivnoj vezi bilo nesređeno. Jako lako ćete moći da postignete ravnotežu koja će se stvoriti i kroz pozitivan odgovor emotivnog partnera koji će se postaviti veoma konstruktivno. Kad je reč o onima koji su slobodni, njima će od svih godišnjih doba biti najbolja jesen, kada se mogu zaljubiti!

Novac: Večito će biti prisutna poneka problematika vezana za novac, ali ne toliko za sam proces ztarade novca, već prevashodno za vanredne troškove kojih će stalno biti. Možda to neće biti krupni vanredni izdatci, ali ćete stalno imati utisak kao da vas „bije maler“. Sam kraj godine može biti dovoljno dobar da donese neki krupniji priliv, kroz neku naplatu ili slično, što će vas obradovati i podstići nove ambicije.

Zdravlje: Mnogo ćete biti posvećeni zdravlju, a možda čak i preterano. Nemate razloga da se pretvarate u hipohondra, jer će vaše zdravlje biti solidno, ako ne i odlično. Trebate da se pazite lomova, i mehaničkih povreda, naročito ako spadate u grupu Bikova kojim već preovladava podznak. Pojava nesanice će biti iritirajuća, vodite računa da ne nabacite neki kilogram viška, i posvetite vreme zdravlju svojih zuba.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.