NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.

Bik – 2018.

Posao: Dobra poslovna godina predstoji za vas, naročito ukoliko se skoncentrišete na sebi važne ciljeve. Ideja je u tome da samim početkom godine napravite dobru poslovnu strategiju, dobar plan, po kome ćete postupati i zaista ćete doći do svega onoga što može da se dogodi kao ostvarenje vaših snova i nadanja. Period leta će biti jako neaktivan poslovno, pa na njega ne računajte, ali svi drugi periodi mimo njega mogu doneti prvenstveno nove projekte, poslove, a sve će se to ispostaviti kao profitabilno. Ako ste mladi i na početku karijere, svoju poslovnu strategiju razvijte u saradnji sa iskusnom osobom svoje stuke. Sam kraj godine može doneti veći novčani dobitak.

Ljubav: Emotivne veze će tokom ove godine sasvim solidno funkcionisati. Periodi sa oscilacijama će biti kratki i uglavnom vas očekuje zadovoljstvo i dobro razumevanje sa partnerom. Nesuglasice će se dosta lako rešavati, a kompletna godina može da vašu emotivnu vezu izdigne na jednu lestvicu iznad. Naročito ćete imati mogućnost u periodu početka svoje solarne godine bilo da je u Aprilu ili Maju, da sa emotivnim partnerom nešto veliko i krupno što ste dugo čekali. Ukoliko ste slobodni, ovo je godina u kojoj zaista možete da pronađete svoju srodnu dušu u istinskom smislu. Aspekata ima dovoljno, a na vama je da kroz više izlazaka iskoristite fantastične predispozicije.

Zdravlje: Samo mali problemi na polju zdravlja mogu da se dogode, ali ne i nešto veće i zabrinjavajuće. Česti padovi imuniteta su mogući, ali je ovo prava godina da poradite na kondiciji i pravilnoj ishrani.

Za dodatne informacije kontaktirajte naše najbolje astrologe


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.