NOVA ASTROLOŠKA TELEVIZIJA TAJNA!!! Na kanalima Total TV-a: SRB 37, BiH 131, CG i MK 28, HR 120, SLO 133, Ostale zemlje 24.
Besplatno pitanje astrologu

Besplatno pitanje astrologu

Unesite vaše podatke i pošaljite besplatno pitanje astrologu, tarot tumaču ili numerologu.

Televiziju Tajna možete gledati na total tv-u (SRB kanal 37, BiH kanal 131, CG i MK kanal 28, HR kanal 120, SLO kanal 133, Ostale zemlje kanal 24). Takođe prenos možete pratiti i na našem web sajtu TV TAJNA UŽIVO i na našoj FACEBOOK stranici.
Besplatno pitanje astrologu

Astrosavet vam od sada daje mogućnost da potpuno besplatno pošalješ jedno pitanje.

Da biste dobili što tačniji odgovor, postavite konkretn pitanje, unesite datum rođenja.

Primer pitanja za ljubavnu prognozu:
Vase ime (datum, vreme i mesto rođenja), Ime partnera (datum, vreme i mesto rođenja). Da li ćemo se pomiriti?

Ukoliko želite detaljnu analizu, možete nas u svakom trenutku pozvati na naše brojeve telefona.

Saznajte šta vas očekuje danas na polju ljubavi i posla DNEVNI HOROKOP.

Sve karakteristike horoskopskih znakova:

Žena Ovan je vesela ličnost po prirodi, a u svojoj osnovi sadrži jednu stabilnost. Ona jako dobro ume da rasporedi svoje vreme, veoma je racionalna po svim pitanjima, a upornost… Svi detalji o ženi u znaku Ovna pročitajte na ŽENA OVAN.

Muškarci rođeni u znaku Ovna su uglavnom veoma temperamenti. Koliko god da se potrude, muškarac Ovan svoj temperament ne može da sakrije, jer bi to naprosto predstavljalo…. Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Ovna pročitajte na stranici MUŠKARAC OVAN.

Žene rođene u zaku Bika su snažne dame koje ostavljaju utisak nepokolebljive osobe. Mnogi ih nazivaju „tvrdoglavim“, ali je činjenica da one imaju svoj stav o svemu. One imaju svoje viđenje na sve… Svi detalji o ženi u znaku Bika pročitajte na stranici ŽENA BIK.

Muškarac Bik je po pravilu jedna izuzetno odlučna osoba koja naprosto zna šta želi u svakom trenutku. Oni sve uglavnom rade planski i retko kada odstupaju… Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Ovna pročitajte na stranici MUŠKARAC BIK.

Žena rođena u znaku Bliznanaca je dama koja osvaja i pleni svojim šarmom koji je uvek izuzetno izražen i koji predstavlja nešto fantastično. One su vladaoci… Svi detalji o ženi u znaku Blizanac pročitajte na stranici ŽENA BLIZANAC.

Muškarac Blizanac je rođen da bude veliki šmeker, šarmer i zavodnik. On jako dobro ume da vlada tim svojim talentima koji su mu dati… Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Blizanac pročitajte na stranici MUŠKARAC BLIZANAC.

Žena rođena u znaku Raka je naprosto divna osoba u svakom smislu te reči. Ona je veoma blagonakona prema svima, krajnje dobronamerna… Svi detalji o ženi u znaku Rak pročitajte na stranici ŽENA RAK.

Muškarac Rak je sasvim sigurno jedan od najnežnijih znakova zodijaka, ako ne baš i najnežniji. Njegov život je bajka, jedan san… Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Rak pročitajte na stranici MUŠKARAC RAK.

Ona nije žena Lav ona je Lavica u pravom smislu te reči. Žena koja probija sve barijere, koja je hrabra, koja je neustrašiva… Svi detalji o ženi u znaku Lav pročitajte na stranici ŽENA LAV.

Muškarac Lav je veoma energična osoba koja ima određenu vrstu potrebe da bude lider. On teži da to ostvari i veoma je srećan… Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Lav pročitajte na stranici MUŠKARAC LAV.

Žena Devica je osoba koja jako dobro zna gde se nalaži i čemu teži, ali i sklona je depresiji, ukoliko uz uložen ogroman napor ne uspe da realizuje… Svi detalji o ženi u znaku Devica pročitajte na stranici ŽENA DEVICA.

Muškarac rođen u znaku Device je pedantan i pedantan. Pedanterija je drugo ime za njega. On će se lickati po tri sata… Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Devica pročitajte na stranici MUŠKARAC DEVICA.

Žena Vaga je veoma promućurna. Ona sve jako dobro ume i razume. Ona je uvek korak ispred svih. Vredno radi na svom boljitku i nikada… Svi detalji o ženi u znaku Vaga pročitajte na stranici ŽENA VAGA.

Muškarac Vaga je osoba koja zaista može da pleni pažnju svojom energijom i šarmom. Vaga će umeti da pronađe mogućnost da… Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Vaga pročitajte na stranici MUŠKARAC VAGA.

Žena Škorpija je jedna snažna i dominantna dama. Ona jako dobro vlada sobom, svojim željama, htenjima i svime onime što može… Svi detalji o ženi u znaku Škorpija pročitajte na stranici ŽENA ŠKORPIJA.

Muškarac Škorpija opšte karakteristike. Muškarac rođen u znaku Škorpije je osoba koja se trudi da bude sveprisutna… Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Škorpija pročitajte na stranici MUŠKARAC ŠKORPIJA.

Žena Strelac je „čelična lady“. Sve drugo što bi se reklo za nju najverovatnije ne bi bilo tačno. Ova fraza apsolutno odgovara… Svi detalji o ženi u znaku Strelac pročitajte na stranici ŽENA STRELAC.

Muškarac rođen u znaku Strelca je osoba koja je veoma specifična u svakom smislu. On želi napredak, i uvek se bori… Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Strelac pročitajte na stranici MUŠKARAC STRELAC.

Žena koja je rođena u znaku Jarca, predstavlja osobu snažnog duha, nekog ko je veoma nepokolebljiv i ko je zaista sam sebi dovoljan… Svi detalji o ženi u znaku Jarac pročitajte na stranici ŽENA JARAC.

Muškarac Jarac je izuzetno ambiciozna i uporana osoba koja ne preza ni od čega. Uglavnom ne gaji nikakve strahove… Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Jarac pročitajte na stranici MUŠKARAC JARAC.

Žena Vodolija je neko ko ima jako dobru, nežnu, pa može se reći i „tananu“ dušu. Neko kome su emocije sve… Svi detalji o ženi u znaku Vodolija pročitajte na stranici ŽENA VODOLIJA.

Muškarc Vodolija je veoma nežan, možda se može reći i osetljiv. Takođe se može reći da se radi o najnežnijem pripadniku jačeg… Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Vodolija pročitajte na stranici MUŠKARAC VODOLIJA.

Žena Ribe, je osoba koja ima neki svoj određeni cilj i pravac kojim se kreće. Ona je neko ko se dobro snalazi u većini… Svi detalji o ženi u znaku Ribe pročitajte na stranici ŽENA RIBE.

Muškarac rođen u znaku Riba je jedan uporan i odlučan muškarac. On zaista ume da bude na visini svakog zadatka u koji ga… Svi detalje o muškarcu rođenom u znaku Riba pročitajte na stranici MUŠKARAC RIBA.

Besplatno pitanje astrologu


NOVO!ZA BRŽI ODGOVOR PITAJ SMS-om.